Pret redus!
Fitoplancton Marino Masstick

Fitoplancton Marino Masstick

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 9 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 9 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,80 lei.


Produs nou

La comanda in 10 zile lucratoare.

68,62 lei

-6%

73,00 lei

Masstick este un amestec de diverse, toate, auto-producție natural, compuși tehnici de înaltă performanta, oferind nutriție naturala și echilibrata pentru pești omnivori și nevertebrate marine.

Masstick este format din materii prime de origine marină. Acesta nu conține atractanți, conservanți artificiali sau produse de sinteză.
 
Masstick este o pastă auto-adeziva într-o formulă de pulbere, gata pentru rehidratare cu apă.
Odată ce este rehidratat, acesta poate fi lipit pe orice suprafață de acvariu, în funcție de nevoile animalelor.
 
Formula de pulbere rehidratabila permite Masstick să fi amestecat cu orice moluște sau pastă de crustaceu, precum și ouă de pește, moluște și crustacee, Artemia, mysids, copepode, rotifere și medicamente care sunt administrate pe cale orală.
 
După ce este pregătit și a introdus în acvariu, Masstick nu se dispersa în apă timp de oră, astfel încât să poată fi luat complet  de pești și crustacee. Această caracteristică permite ca produsul să fie utilizat ca "ad libitum" sau hrănire raționalizata.

Deoarece Masstick este format în principal din crustacee liofilizate, aceasta nu conține schelete de pește și este, prin urmare, foarte scăzută în fosfați, comparativ cu concentrația de proteine.

Instrucţiuni
Adauga Masstick la apa osmoza într-un raport de 1 la 0.5.
 
Exemplu: Se amestecă 14 g. de Masstick cu 7 ml. de apă osmoză. Framanta într-o pungă ziplock mic până se obține un amestec omogen.
 
Odată ce amestecul este omogen, Masstick pot fi utilizate imediat sau congelate pentru o utilizare ulterioară. Dacă congelare Masstick, ar trebui să fie utilizat în termen de cinci săptămâni de la preparare.
 
Instructiuni de folosire:
Ia-o porțiune de Masstick și stick-l pe o stâncă, un schelet coral ramificat, sau sticla de acvariu (de preferință pe treimea inferioară), sau în funcție de obiceiurile alimentare ale-obținerea animalele din acvariu.

Related Products