Preis Coral V Power

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 7 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 7 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,40 lei.


Produs nou

60g

La comanda in 10 zile lucratoare.

71,00 lei

Coral-V-Power este un aliment pulverizat pentru toate coralii cu polipi mici si mijlocii, precum si pentru alte cabluri de alimentare de filtrare, cum ar fi midii și gorgonii.
Acesta conține nu numai proteinogenici aminoacizi, cum ar fi arginina, glicina, leucina, niacina, riboflavina, dar, de asemenea, acizi grași Omega-3 și ciclop-Eeze® cu cel puțin 3000 ppm de astaxantină (carotenoid), minerale vitale și oligoelemente (anhidru ).
Cyclop-Eeze® activează considerabil funcția de corali fagocite și aminoacizii nu protejează doar mucusul de corali (tentaculele, polipi), dar ele ajuta reînnoire.
Când este prevăzut în mod regulat Coral-V-Power, este promovat de colorat viu. Pe termen lung și în special de corali greu, minerale si oligoelemente inainte înfloritoare.
Coral-V-Power, un feed de corali pentru cele mai solicitante printre noi.
Preis Coral V Putere
Dozare:
Pentru un recif acvariu 600L cu o populație mare de corali, se adaugă o măsură de Coral-V-Power 2 până la 3 ori pe săptămână.
Utilizare:
Dacă nu există suficient curent, Coral-V-Power pot fi adăugate direct în fața pompei.
Două alternative:
Se amestecă apă sare cu Coral-V-Power, în scopul de a obtine o pasta și hrana pentru animale direct la unii corali sau lăsați lichidul cremos sa se amestece în acvariu.
Treia alternativă: recomandarea noastra !:
O dată sau de două ori pe săptămână, se amestecă 1 linguriță de Preis plan micro, împreună cu unele Coral V-Power și puțină apă sare până când veți obține o soluție și a pus-o direct in acvariu. A fi păstrat la loc uscat!

Related Products