H2Ocean Pro+ SPS

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 6 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 6 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,20 lei.


Produs nou

66g

La comanda in 10 zile lucratoare.

61,42 lei

Este un aliment mic particule conceput cu dimensiunea de microni perfecta special pentru alimentarea coralilor SPS în acvarii de recif.

Acesta conține același declanșator solubil cu aminoacizi și o varietate de proteine marine particule fine care vor rămâne suspendate în apă și se lasă extinse alimentați din coloana de apă.

Multe alimente disponibile necesită o cantitate considerabilă de digestie din partea peștilor sau coralilor înainte de orice nutriție este obținut din produsul. În multe cazuri, aceasta duce la cantități mari de deșeuri generate ca hrană nedigerată ce trece prin intestin cu absorbție minimă de nutriție.
Folosind metode avansate de producție și ingrediente atent alese noile noastre produse alimentare face acest proces mult mai ușor și mai rapid atât pentru pești și corali, astfel încât cantitatea de nutriție acumulate pe hrană este mai mare decât disponibile anterior, în multe cazuri și, prin urmare, cantitatea de deșeuri rămase este redusă.
Toate ingrediente naturale
Gama noastra de produse alimentare utilizează o gamă largă de ingrediente extrem de nutritive naturale, inclusiv spirulina, pește, ton, midii, scoici, saramură creveți ouă decapsulated și alte proteine marine provenind de a oferi o disponibilitate mult mai largă de elemente esențiale, aminoacizi si proteine pentru a oferi o dieta complet și variat pentru chiar și cele mai exigente de specii de corali și pești.

Related Products