H2Ocean Pro+ Reef Paste

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 11 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 11 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,20 lei.


Produs nou

La comanda in 10 zile lucratoare.

79,65 lei

Vor beneficia toate speciile ce se hranesc prin filtrare și va fi ușor acceptată de către scoici, mici gorgonii cu polipi, viermi tub și alti corali care necesită cele mai mici tipuri de hrana. Acesta este deosebit de bun pentru creșterea numărului de copepode în sistemul dvs. sau pentru îmbogățirea artemiei. Foarte digerabil timp de decenii numărul unu pentru scopul a multor acvaristi recif a fost de a oferi suficienta nutritie pentru corali și pești pentru a încuraja o creștere bună, sănătate și colorația puternica fără acumularea în acvariu de nutrienti in exces care poluează apa și duce la deteriorarea condițiilor.

UTILIZARE: Intindeti o minge de pastă recif si lipiti-l direct de structura de sticlă sau de rocă. După cum pasta este mâncată de pesti se va elibera
un nor de particule fine în apă, care va alimenta corali, feeders de filtrare și micro-fauna. Nivelurile ridicate de krill pudră oferă îmbunătățirea culorii naturale.

Related Products