Elos ProSkimmer

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 8 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 8 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,60 lei.


Produs nou

90ml

La comanda in 10 zile lucratoare.

85,41 lei

ELOS PRO Skimmer - SPS Food - 90 ml

Coralii cheltui energie pentru creștere și reproducere. Cercetarile au aratat ca cererea de energie totală nu poate fi îndeplinită doar prin fotosinteza. Dacă avem în vedere, de asemenea, că, prin separarea proteinelor si filtrarea mecanică noi șterge aproape toate particule de materie organică din sistemele noastre, este ușor să înțeleagă că disponibilitatea de hrană în acvariu noastră devine adesea un factor de limitare. De a furniza corali noastre energia suplimentare pe care le are nevoie pentru a se dezvolta, trebuie să le oferim hrană printr-o multitudine de surse, cum ar fi aminoacizi, zooplancton și, în general, DOM (materie organic dizolvat). Dar noi știm bine că în interiorul sisteme închise unele specii de corali (în principal SPS) într-adevăr beneficia în mod semnificativ (culori mai bune) de la un adaos redus de aditivi organici care trebuie selectate și de înaltă calitate. Pe baza cercetărilor noastre, în 1997, am introdus pe piata o "TRIS" de suplimente pentru a alimenta corali noastre. Una dintre aceasta este o sursă de suplimentare "energie": Elos ProSkimmer

ELOS ProSkimmer furnizează carbohidrați complecși care oferă o sursă imediată de energie pentru respirației celulare, precum o sursă importantă de energie benefică pentru biosinteza rapidă a aminoacizilor. Utile în recrearea condițiilor de apă în și în jurul recifelor de corali naturale, utilizate împreună cu Elos OMEGA și Elos SVC va ajuta pentru a reduce semnificativ nevoia de hrană vie și DOM, un pas important spre reducerea nivelului de organice dizolvate și, de asemenea, deșeuri de azot în interiorul acvarii moderne SPS populate.

Notă: ELOS ProSkimmer este o formula carbohidrat complex. In aceasta vom folosi numai surse de carbohidrati pur. Produse similare disponibile pe piață conțin diferite săruri fosfat anorganic adăugate intenționat pentru a le ca și conservanți. Pentru a evita necesitatea acestor conservanți am mare grijă la condițiile de ambalare, care sunt realizate în contaminare scăzută, atmosfera controlata.

Related Products