Elos svC

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 7 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 7 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,40 lei.


Produs nou

La comanda in 10 zile lucratoare.

79,00 lei

ELOS SVC: zooplancton pentru filters feeders

NSW peste recife naturale este de multe ori bogat în organisme planctonice și alte organisme mici de dorit. Acestea sunt foarte importante pentru supraviețuirea de alimentatoare de filtrare, cum ar fi unele specii de corali, anemone de mare, tubeworms, bureți, scoici, tunicate, și, în general, toate biomasa acvariu noastre, care într-un sistem bine păstrate conține o faună macro, care nevoie de energie pentru a supraviețui.

Am descoperi în primul rând, după mai multe teste, care, în sisteme închise unele specii de corali (în special SPS) într-adevăr beneficia în mod semnificativ (culori mai bune) de la un plus de redus de aditivi organici, dar acest lucru trebuie să fie compensată printr-o "adăugarea selectivă" de hrană de înaltă calitate . Pe baza acestor cercetări inovatoare, în 1997, am introdus pe piata o "TRIS" de produse pentru a alimenta corali noastre, precum și o mare biodisponibilitate alimente țintă: Elos SVC.

Elos SVC este un high-concentrat bio inginerie zooplancton marine supliment ideal pentru nevertebrate marine-alimentare de filtrare. Acesta conține o multitudine de nutrienți organici precum și vitamine și alte ingrediente benefice. Utilizarea sa produce, într-o chestiune de zile vizibile și rezultate rapide benefice pentru animalele pe care le menține în acvarii noastre.

Notă: Elos SVC este o pulbere, ambalate în interiorul o pungă din aluminiu. Produse similare disponibile pe piață au nevoie de refrigerare sau chiar congelare. Ele conțin în mod normal diferite săruri fosfat anorganic adăugate intenționat pentru a le ca conservanți. Pentru a evita necesitatea acestor conservanți am mare grijă la condițiile de ambalare, care se fac în low atmosferă controlată contaminare.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products