DVH ReefPearls

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 5 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 5 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,00 lei.


Produs nou

5-200 micron, 80g

La comanda in 10 zile lucratoare.

57,14 lei

Reefpearls sunt zooplancton alimentar pelete pentru corali și alte filterfeeders. Ei au o flotabilitate neutra, valoare nutritivă ridicată și un nivel scăzut de fosfați anorganici.

Reefpearls conține particule microcapsulate care sunt stabile timp de 4-24 ore, în watercolom și au o scurgere scăzut de elemente nutritive, astfel plutitoare în jurul pentru o lungă perioadă de timp și care să permită o perioadă de alimentare lunga pentru animalele tale. Reefpearls constă dintr-un amestec de diferite mărimi peleți, variind 5-200 pm (microni), care mimeaza dimensiunile fizice ale planctonului. Ele pot fi pur și simplu dozat cu ajutorul unui hranitor automatizat.

Reefpearls includ nivelurile esențiale ale fosfaților, totuși, spre deosebire de majoritatea celorlalte, acesti fosfati sunt într-o formă organică (atașat la proteine și ADN) în loc de fosfați anorganici (PO4). Acest lucru va duce la reducerea poluării din rezervor și o mai bună absorbție a acestui element esențial pentru coralii dumneavoastră și alte filterfeeders. Disponibil în mărime 5-200μm și 500-1000μm pelete.

Hrănire:

Hrănirea depinde de ce fel si cat de multi corali și / sau filterfeeders aveți nevoie pentru a hrani. Aceasta depinde, de asemenea, de volumul de acvariu. Ca orientare sugerăm 2 hraniri pe zi pentru corali fotosintetice și 6-12 hraniri pe zi pentru corali care nu sunt fotosintetice. Începeți cu 1/5 - 1/4 de lingurita de hrană pe timp pentru fiecare 350-500 de litri de apă de alimentare. După corali dumneavoastră sunt utilizate pentru regimul de alimentare, puteți adăuga treptat mai multe tipuri de hrana pe timpul hranirii. Păstrați hrănirea peștilor și a altor animale normala cu un fulgi premium și / sau fishfood pelete ca Omega One pește alimentar și / sau fishfoods congelate, cum ar fi artemia, Mysis, krill, etc.

Reefpearls ingrediente și analize:

Ingrediente: făină de pește, ulei de pește, lecitină, vitamine și minerale, antioxidanți.
Reefpearls sunt produse în Uniunea Europeană.

Analize:

Proteine: 67%
Lipidele: 11%
Carbohidratii: 4%
Fibre: 0,6%
Ash: 13%
Vitamina A: 1.400 UI / kg
Vitamina D3: 300 UI / kg
Vitamina E: 510 ppm
Vitamina C: 1,450 ppm
Organic-P: 1,67%
PO4 anorganice: 0,001%
HUFA: 3%

Calitatea apei:

Din cauza valorii și alimentare nutritivă frecvența ridicată a Reefpearls, vă rugăm să păstrați un ochi pe NO3 și nivelurile PO4 in acvariu. În scopul de a controla cu ușurință Nitrați (NO3) vă sugerăm să utilizați NP Reducing BioPellets.

Related Products