Seachem Reef Plus

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 7 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 7 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,40 lei.


Produs nou

500ml

3 Produse

Pe stoc.

71,98 lei

Reef Plus ™ este un supliment complet care conține oligoelemente, vitamine, aminoacizi și s-a demonstrat ca are un impact pozitiv asupra creșterii coralilor și altor creaturi de recif. Reef Plus ™ este creat pentru a furniza substante nutritive disponibile in apele tropicale. Conține vitamina B12, vitamina C, tiamină, inozitol, colină, iodură, și alte componente esențiale. Reef Plus ™ este fara nitrati / fosfați.

Dimensiuni: 100 ml, 250 ml, 500 ml, 2 L, 4 L, 20 L

De ce este diferit:

Suplimentele altor producatori de vitamina sunt incomplete, conțin doar vitamine și minerale. Reef Plus ™ conține aminoacizi în plus față de o gamă completă de minerale si cantitati mari de vitamina C si complexul de vitamine B. Este atât de concentrat încât să poată fi utilizat efectiv ca un aliment.

Instructiuni

Utilizați un capac (5 ml) pentru fiecare 80 L de două ori pe săptămână sau câte ori este necesar pentru a menține cresterea coralilor. Poate fi, de asemenea, utilizat în produsele alimentare prin amestecarea unui ml în aproximativ 15 ml (1 lingura) de alimente. După deschidere pastrati la frigider.

Related Products