Aqua Medic Tri Complex

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 16 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 16 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 3,20 lei.


Produs nou

1 Obiect

Pe stoc.

165,00 lei

Aqua Medic Tri-Complex furnizează corali cu calciu dizolvat pentru structura scheletului, precum și oligoelemente vitale, incluzând stronțiu, fluor și iod și evită schimbările ionice. În plus, valoarea pH-ului este tamponată la optim pentru sinteza de calciu. Este foarte important ca coralii să primească un raport echilibrat de calciu și toate oligoelementele vitale. Tri Complex a fost dezvoltat în conformitate cu cele mai recente cercetări și ajută la oferirea unor condiții optime pentru o creștere sănătoasă și constantă a coraliilor.
Aqua Medic Tri Complex
+ nu este necesară amestecarea
+ dozare ușoară
+ foarte concentrat
+ dezvoltat conform ultimelor rezultate ale cercetării
+ alimentare cu calciu fără schimbare de ioni
+ ajută la reducerea schimbărilor de apă
+ inclusiv toate oligoelementele vitale
+ creștere optimă a coralului

Conținut Aqua Medic Tri Complex
- component albastru: pH tampon 1 + iod și complex de fluor
- componentă albă: tampon pH 2
- componenta roșie: calciu, magneziu, stronțiu + elemente vitale

Aplicație / doză Aqua Medic Tri Complex:
Pentru a începe, adăugați o doză zilnică de 10 ml, fiecare din cele trei componente Complex Tri per 100 litri de apă pentru acvariu. Verificați în mod regulat duritatea carbonatului de apă. Dacă duritatea a crescut mai mult decât este necesar, reduceți doza. Dacă este necesar, doza poate fi crescută pentru a atinge valorile optime de 7 - 9 ° dKH. Aqua Medic reefdoser EVO 4 (disponibil separat) este ideal pentru distribuirea aditivilor. Scoateți capacele șuruburilor și conectați tuburile pompei de dozare cu tuburile de aspirație furnizate. Acestea sunt scufundate în fluid până când ajung la fundul recipientului. Orice cantitate mică rămasă în recipient poate fi adăugată manual a doua zi. Distribuiți cantități egale din toate cele trei componente într-o zonă a acvariului cu un debit mare de apă. Valoarea pH-ului este tamponată în intervalul de la 8,3 până la 8,6. O turbiditate la distribuirea componentei albe este normală și nu afectează negativ și se va dizolva rapid. Dacă utilizați Aqua Medic Tri Complex fără o pompă de dozare, vă recomandăm să utilizați o seringă de unică folosință foarte mare (care nu este inclusă) care poate fi apoi atașată la una din tuburile de aspirație folosind un furtun de 6 mm.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products