Microbe-Lift Strontium & Molybdenum

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 8 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 8 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,60 lei.


Produs nou

La comanda in 10 zile lucratoare.

50,00 lei

MICROBE-LIFT/Strontium & Molibden (Plus tampon) sunt componente naturale, bio-disponibile, care va oferi pentru creștere vibrant de corali, tuburi, scoici, alge și calcaroase.

MICROBE-LIFT/Strontium & Molibden (Plus Buffer) nu are nevoie de nici o pre-dis-de rezolvare și sunt elemente esențiale pentru un hard corali moi, care sunt în mod normal epuizate prin filtrare și absorbție coral. Această formulare de proprietate va ajuta la mentinerea pH-ul apelor Reef adecvat în plus față de furnizarea de bio-disponibil Strotium & molibden.

De ce suplimente MICROBE-LIFT/Reef & Marine? Amestecuri de sare de mare poate conține 70 sau mai multe dintre componentele esențiale și urme de apă sărată fizice. Acestea ajuta la susținerea calității apei pentru pești, corali, nevertebrate și / sau macro-algelor ca natura a intentionat. Intr-un acvariu "sistem închis", separatoare de proteine, Ozonatoare, filtre de carbon și procese biochimice dinamice pot reduce importante componente, inclusiv calciu, stronțiu, molibden, iodură, bromură, fier, vitamine, aminoacizi și minerale esențiale.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products