Kordon Tidy Tank for Freshwater

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 15 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 15 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 3,00 lei.


Produs nou

La comanda in 10 zile lucratoare.

155,00 lei

Îmbunătățește calitatea apei natural
 Reduce mirosurile
 Extinde durata de viață utilă a materialelor de filtrare
 Conține doar naturali bacterii benefice
 Descompune resturile organice în pietriș și filtre
 Elimină nămol de la substrat
 Nu afectează pH
 Fabricat in USA.

Tank Tidy conține un nămol special dezvoltat eliminarea bacteriilor utilizate pentru a elimina resturile organice din pietriș de acvariu, filtre, tuburi, etc. Tank ordonat conține miliarde (unități formatoare de colonii 2 miliarde pe mililitru) de bacterii heterotrofe. Aceste bacterii Bacillus specii consuma rapid carbohidrați, proteine, amidon, grăsimi și celuloză care construi pana in acvarii ca rezultat al hrănire, deșeuri de pește, indiferent de plante descompunere și alte componente organice. Precum și eliminarea nămolului inestetice din acvariu, aceste bacterii vor reduce, de asemenea, mirosurile care sunt produse ca urmare a cariilor organic. Tank Tidy elimina acumularea resturilor în biofiltre, prevenind formarea de zone anaerobe toxice în mass-media de filtrare.

Tank Tidy va reduce, de asemenea, canalizarea interiorul filtrelor, permițând debitul de apă rapid și creșterea eficienței de filtrare. Specia Bacillus în Tidy Tank poate funcționa în condiții aerobe și anaerobe care permit aceste organisme să funcționeze în cele mai bune și cele mai rele condiții de acvariu. Utilizarea Tank Tidy augements microbii benefice deja prezente in acvariu. Tank Tidy este foarte stabil si are un termen de valabilitate lung.

Related Products