Kordon Fish Protector

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 10 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 10 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,00 lei.


Produs nou

La comanda in 10 zile lucratoare.

70,00 lei

Se concentrează pe vindecarea si protejarea pielii, aripioare și ranilor
Vindecă Lipsa solzilor & ranile
Adaugă multi-strat Slime Coat
Ajută la minimizarea Infecțiilor
Calmeaza Pești, Usureaza stres
Elimină toxinele din apa, metale grele din apa
Important Health Aid în Transport
Fabricat in USA
• Protector este un tratament profesional de apă de calitate, care calmeaza pestii, reduce pierderile, usureaza stresul, reduce infectie si vindeca - contribuind astfel la protejarea pestilor în timpul manipulării, boalilor și transportului.
• Protector detoxifica ionii liberi de metale grele prezente în aprovizionarea cu apa publica, cum ar fi zinc, fier, plumb, cupru, arsenic și, care pot fi letale pentru pești și nevertebrate.
• Protector formează un strat multi-strat de protectie a mucusului pe pielea peștilor, protejarea peștilor în timpul manipulării și minimizarea infecțiiilor. Acoperirea funcționează ca un ajutor eficient de vindecare pentru pesti cu ranii, solzi lipsă, sau aripioare uzate. Acoperirea slime protector este format prin coloizi speciali de polimeri, și nu implică iritarea suprafaței peștelui prin utilizarea sării.
• Protector absoarbe benefic coloranți din medicamente, de exemplu, albastru de metilen și verde demalahit , precum si antibiotice, de exemplu, oxitetraciclină și itrofurazone
• Protector acționează ca un operator de transport pentru astfel de medicamente si poate fi folosit ca un ajutor in aplicarea lor pe pielea pestilor.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products