Tropic Marin Elimi-NP

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 7 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 7 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,40 lei.


Produs nou

La comanda.

75,00 lei

Carbon lichid concentrat  pentru reducerea nutrienților pentru acvaristi de recif avansati.

Condițiile nutritive pentru animalele inferioare din acvariu recif (corali, bureți, și altele) sunt ideale, dacă azotatul și fosfatul sunt prezente în cele mai mici concentrații. Tropic Marin® ELIMI-NP este concentrat de carbon organic pentru reducerea efectivă și eficientă a nitratului și fosfatului în acvarii recif prin introducerea acestor compuși în biomasa suplimentară.

ELIMI-NP este potrivit pentru toate acvariile de apa sarata cu creșterea concentrației de fosfat și un raport scăzut nitrat-fosfat, la fel de frecvent observate în acvarii de recif, cu un reactor de calciu.
Beneficii:
• Reducerea eficientă a nitrat și fosfat în acvariu recif
• conceput special pentru acvarii recif cu reactor de calciu; dar este potrivit pentru toate acvariile cu o concentrație crescută de fosfat și nitrat.
• potrivit pentru un acvariu cu pești marini, coralii moi, LPS, SPS și  crustacee
• soluție lichidă ușor de dozat
Cum să utilizați:

Folosind sticla 200 ml: Întoarceți capul pompei in sensul acelor de  ceasornic până când se deschide. Apăsati capul pompei o dată ceea ce este echivalentă cu 1 ml.

Dozare: Se începe cu doza zilnica de 0,1 ml per 100 l (26 US-gal) de volum acvariu și creșterea dozei după 2 săptămâni, observând animalele și verificarea concentrațiilor de nitrați și fosfații. Dozati ELIMI-NP în fluxul pompei pentru a asigura distribuția corectă în întregul acvariu

Doza maximă: O doză zilnică de 0,5 ml la 100 l (26 US-gal) de volum acvariu nu trebuie depășită. Concentrația de fosfat în acvariu recif trebuie redus doar lent pentru a evita stresul de ajustare al organismelor. În același timp, raportul nitrat-fosfat nu trebuie să depășească 10: 1.

Cu un raport de azotat de fosfat mai mare de 10: 1, vă recomandăm folosirea Tropic Marin® NP-Bacto-BALANCE, mai degrabă decât ELIMI-NP, pentru a regla cele mai bune concentrații de nutrienți.

Depozitați flaconul bine inchis!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products