DVH Aqua-Crobes

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 7 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 7 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,40 lei.


Produs nou

La comanda in 10 zile lucratoare.

75,00 lei

Aqua-Crobes este un produs biologic de bacterii naturale și enzime care reduc amenințarile la pești cauzate de bacterii patogene. Prin ani de teren si laborator de cercetare am dezvoltat o linie de microbi special formulate pentru menținerea calității apei, creșterea ratelor de creștere și asigurarea sănătății animalelor acvatice. Aqua-Crobes este o excludere a competitiv de boli microbiene patogene, cum ar fi Vibrio, Pseudomonas, Aeromonas, Streptococcus, Allococcus, mixobacterie, Columnaris și alte bacterii gram-negative. Modul în care funcționează este prin crearea de concurență cu negativ bacterii prin introducerea bacteriilor in apa care este benefica pentru pestii care traiesc in ea. Acesta este un proces cunoscut sub numele de excludere competitivă. Aqua-Crobes concurează cu aceste bacterii patogene pentru substantele nutritive din apa de care depind supraviețuirea lor în timp ce așteaptă să atace peștii. În același timp, peptidele mici sunt produse care sunt toxice pentru pești și crustacee patogene.

Atunci când este utilizat direct, Aqua-Crobes va reduce numărul de bacterii patogene la aceste niveluri scăzute că nu vor fi o amenințare pentru sănătatea peștilor dumneavoastră. Este imposibil de a elimina complet toate bacteriile patogene din acvariu, dar Aqua-Crobes, atunci când sunt utilizate în mod regulat, va pastra nivelul patogenilor atât de scăzut incat acestea nu vor afecta peștii. Aqua-Crobes nu este un medicament sau produs terapeutic chimic și este sigur pentru toate animalele acvatice.

Aqua-Crobes nu intră în competiție cu alte bacterii, cum ar fi suplimente BioGro datorită faptului că cele două produse sunt înlăturarea diferitelor substanțe nutritive din apa. În timp ce BioGro elimină substanțe nutritive care în mod normal se hrănesc algele (amoniac, azot, etc), Aqua-Crobes elimină substanțele nutritive care de exemplu, Aeromonas și Vibrio necesită să supraviețuiască în acvariu (deșeuri de pește). Pentru că ei lucrează pentru a elimina diferite substante nutritive, BioGro și Aqua-Crobes pot fi ambele utilizate în același timp. De asemenea, este foarte eficient în multe temperaturi de apă și la diferite intervale de nivel al pH-ului. Indiferent dacă aveți, salmastre sau apa sarata, apa dulce nu aveti grija pentru că sunt stabile cu Aqua-Crobes!

Menținerea calității apei este unul dintre cei mai importanți factori în păstrarea acvariului, creșterea crustaceelor, peștilor și alte organisme acvatice. Aqua-Crobes vă ajută pentru sa va atingeti obiectivul de a oferi un mediu sănătos pentru toate speciile acvatice ale dvs.

Related Products