Pret redus!
Sera Ammovec

Sera Ammovec

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 4 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 4 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,80 lei.


Produs nou

3 Produse

Pe Stoc.

19,95 lei

-5%

21,00 lei

Este un amestec special de bacterii purificatoare, care descompun amoniul si nitritii din apa. Actionând pe termen lung, acesta are si capacitatea de a îndeparta imediat poluantii.

Instructiuni de utilizare: Agitati bine înainte de utilizare! Conditionati apa cu Sera Aqutan sau, în cazul acvariilor marine, cu Sera Aqumarin, conform instructiunilor de folosire. Dupa 1 ora, adaugati 40 ml Sera Ammovec la 100 l apa. Adaugati zilnic, timp de 10 zile, câte 10 ml Sera Ammovec la 100 l apa.
De la început, adaugati 1 tableta de Sera Viformo în acvariul nepopulat cu pesti. Acesta stimuleaza dezvoltarea coloniilor de bacterii nitrificatoare. Daca în apa nu exista amoniu, puteti introduce pestii în acvariu.
La început, hraniti mai putin. Dupa fiecare schimbare de apa sau curatare a filtrului, adaugati 10 ml de Sera Ammovec la 100 l apa.

Related Products