Seachem Stability

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 11 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 11 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,20 lei.


Produs nou

3 Produse

Pe stoc.

81,00 lei

Stability® va forma rapid si in condiții de siguranță un biofiltru pentru acvariu de apă dulce și marina, prevenind astfel principala cauza de deces: "sindromul acvariului neciclat". Stability® este formulat special pentru acvariu și conține un amestec sinergic de bacterii anaerobe, bacterii aerobe și facultative care facilitează descompunerea deșeurilor organice, amoniac, nitriti și nitrati. Spre deosebire de produsele concurente, bacteriile continute de Stability® nu sunt fixatoare de sulf și nu vor produce hidrogen sulfurat toxic. Stability® este complet inofensiv pentru toate organismele acvatice, precum și plantele acvatice, astfel încât nu există nici un pericol de supradozaj. Stability® reprezinta punctul culminant dupa aproape un deceniu de cercetare și dezvoltare, fiind biomanagement.

 Dimensiuni: 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 2 L, 4 L, 20 L

De ce este diferit

Bacteriile utilizate în produsele concurente sunt în mod inerent instabile.Condițiile necesare pentru creșterea și dezvoltarea lor se inscriu într-o gamă foarte îngust de temperaturi, pH-ul, sarcini organice, etc. Atunci când oricare dintre acești parametri nu sunt strict în limitele corespunzătoare, cultura bacteriană moare. Stability® nu conține nici un tip dintre bacterii menționate anterior.

Tulpinile de bacterii din Stability® au fost în dezvoltate timp de peste un deceniu. Condițiile necesare pentrucreșterea tulpinilor noastre bacteriene cuprind o gama foarte largă. Atunci când alte colonii de bacterii încep să moară (de obicei datorita unor incarcaturi biologice ridicate provocate de moartea nedetectata a unui organism), Stability® pur și simplu funcționează mai bine și crește mai repede! Tulpinile de bacterii funcționeaza în apa dulce sau sărată. Stability® conține atât bacterii nitrificatoare cat si denitrificatoare, un amestec unic fata de orice alt produs. În plus, Stability® conține tulpini bacteriene facultative, care sunt capabile să se adapteze la condiții anaerobe sau aerobe. Bacteriile din® Stability nu fixeaza sulf, o altă inovație în industrie. Cele mai multe bacterii din alte suplimente vor forma hidrogen sulfurat toxic în condițiile uzuale. Stability® - niciodata.

Utilizare

Utilizați un capacel (5 ml) pentru fiecare L 40 în prima zi cu un acvariu nou. Apoi, utilizați un capacel pentru fiecare L 80 pe zi, timp de 7 zile. Pești și alte specii acvatice pot fi introdusi în orice moment, atâta timp cat doza se menține timp de 7 zile. Pentru performanțe optime ale biofiltrului se recomanda utilizarea unui capacel pentru fiecare L 40 o dată pe lună sau cu fiecare schimbare de apă, la introducerea de pești noi sau ori de câte ori se aplica medicamentatie unui acvariu.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products