Seachem Reef Complete

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 7 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 7 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,40 lei.


Produs nou

500ml

Acest produs nu mai este in stoc

72,00 lei

Reef Complete® este un amestec de calciu ionic optimizat si concentrat (160.000 mg / L) conceput pentru a restabili și menține calciul la nivelul găsit în apa de mare naturală, fără a afecta pH-ul. Carbonații si calciul sunt esențiale pentru creșterea coralilor. Dacă intervine un deficit, creșterea corali va înceta, urmată de un declin rapid în sănătătatea coralilor. Pentru a preveni acest lucru, trebuie să se furnizeze calciu (Reef Complete®) și carbonați (Reef Builder™ ori Reef Carbonate™).

Reef Complete® include, de asemenea magneziu si stronțiu în cantități proporționale cu ratele de utilizare tipice (100:5:0.1, Ca: Mg: Sr). Aceasta permite unui singur produs sa mentina aceste doua importante elemente, in timp ce intretine si calciul. 

Dimensiuni: 100 ml, 250 ml, 500 ml, 2 L, 4 L, 20 L

De ce este diferit: 

Reef Complete® este un produs complex. Acesta nu este pur și simplu clorură de calciu. Clorura de calciu comerciala conține amoniac. Spre deosebire de alte suplimente de calciu ionic, Reef Complete® este amestecat la un pH mai mare pentru a forța amoniacul sa se evapore in atmosferă. În plus, Reef Complete® este mai concentrat decat orice alt produs lichid pe piață. Reef Complete® conține 160000 ppm de calciu. Cel mai apropiat concurent este de numai 110000 ppm de calciu.

Instructiuni:

Incepator: Utilizați un capac (5 ml) pe 80 L de două ori pe săptămână. Verificați calciul la fiecare 2 săptămâni și se ajustează, in consecinta, doza sau frecvența.

Avensat: Verificați nivelul de calciu, apoi urmați regimul de dozare de mai sus până calciu este adaptat la 380-420 mg / L. Fiecare capc va ridica nivelul de calciula aproximativ 10 mg / L. Mărimea sau frecvența dozei adăugate pot fi ajustate, dar sa nu depășeasca 25 mg / L pe zi. Ulterior, utilizati cat este necesar pentru a menține calciu.

Expert: După determinarea ratei consumului de calciu, se instituie un sistem de picurare continuă. Se utilizează următoarea formulă pentru a determina cat de mult sa adaugati in apa: m = 0.025vc (m = ml de produs ce se adăuga la început cu apa, volumul V = volumul bazinului in galoane, c = suma la care sa se ridice nivelul de calciu în mg / L). De exemplu, dacă doriți să ridice nivelul de calciu la 20 mg / L într-un rezervor de 50 galoane, atunci ar trebui să adăugați 0.025x50x20 = 25 ml de apă în bazin. Sugestii: Daca produsul este este folosit impreuna cu Reef Calcium™ nu este necesar să se depășească 380 mg / L calciu total. Calciul peste 400 mg / L nu este recomandat. Utilizați Reef Status™: Calcium pentru a măsura calciul. 

NU Supradozati: Excesul de calciu poate accentua pierderea de carbonat de alcalinitate. Nu amesteca direct cu niciun supliment de carbonat. De preferat se se adauge calciul si aditivi carbonati la două zile sau cel puțin 30 de minute.

Related Products