Seachem Reef Carbonate

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 4 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 4 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,80 lei.


Produs nou

500ml

Acest produs nu mai este in stoc

48,00 lei

Reef Carbonate ™ este un concentrat (4000 meq / l) cu un amestec optimizat de săruri de carbonat și bicarbonat conceput pentru a restabili și menține alcalinitatea din acvariu de recif. Carbonatii si calciul sunt esențiale pentru creșterea de coralilor. Dacă devine deficitar, creșterea coralilor va înceta, urmată de un declin rapid în sănătatea coralilor. Pentru a preveni acest lucru, trebuie să furnizati carbonați (Reef Carbonate™) și calciu (ex.Reef Complete®). 
Folosit conform instructiunilor, Reef Carbonate ™ nu va diminua calciul, magneziul, sau stronțiul care de obicei tind să se precipite cu alcalinitatea în creștere. introun acvariu de recif alcalinitatea ar trebui să fie menținuta la 3-5 mEq / L (8-14 dKH). Alcalinitatea nu ar trebui să scadă sub nivelul de 2 mEq / L. 

Dimensiuni: 100 ml, 250 ml, 500 ml, 2 L, 4 L, 20 L

De ce este diferit:

Spre deosebire de produsele concurente care pur și simplu utilizeaza bicarbonat de sodiu, Reef Carbonat ™ se fabrica cu un amestec de săruri de carbonat și bicarbonat. Acest amestec de săruri din Reef Carbonat ™ duc la obținerea unui pK de aproximativ 9.0 în apă sărată (mai mare decât produsele concurente). Într-un sistem recif inchis, multitudinea de produse organice ale locuitorilor din recif tind să coboare pH-ul, dar avantajul lui Reef Carbonat ™ este o stabilizare a pH-ului în jurul 8.3-8.4. Forumulele produselor concurente le fac incapabile de a efectua aceasta operatie, astfel încât pH-ul va scădea întotdeauna sub nivelurile de dorite pentru un acvariu de recif.

Intructiuni:

Începător: Utilizați un capac (5 ml) la 80 l de două ori pe săptămână. De preferat sa se dilueze intr-o ceasca de apa dulce inainte de a se adauga. Verificați alcalinitatea la fiecare 2 săptămâni să ajustati doza sau frecvența.

Avansat: Verificați alcalinitatea, apoi urmați regimul de dozare de mai sus până alcalinitatea a fost ajustata pana la 4-5 mEq / L. Fiecare doză va ridica alcalinitatea cu circa 0,25 meq / L. Mărimea sau frecvența dozei poate fi ajustată, dar sa nu depășească 1 meq / l pe zi. Ulterior, utilizati cand este cazul pentru a menține alcalinitatea.

Expert: După determinarea ratei de consumului a alcalinitatii, creaza un sistem de picurare continuă. Se utilizează următoarea formulă pentru a determina cât de mult sa adăugati in apa: m = VA (m = ml de produs ce se adăuga la început cu apa, volumul V = volumul bazinului in galoane, a = suma la care sa se ridice alcalinitatea in meq / L). De exemplu, dacă doriți sa ridicati alcalinitatea cu 1 meq / l într-un bazin de 50 galoane, atunci ar trebui să adăugați 50x1 = 50 ml de apă în bazin.

Sugestii: De preferat sa turnati treptat intr-un flux puternic de apa. Nu turnati intr-o zona cu flux lent de apa. Utilizați Multitest: MultiTest:™ Marine pH & Alkalinity pentru a masura alcalinitatea totala sau Reef Status™: Magnesium, Carbonate & Borate pentru masura alcalinitatea carbonatata.

NU Supradozati: Alcalinitatea in exces poate crește pierderea de calciu, magneziu, precum și cea de stronțiu. A nu se amesteca direct cu niciun supliment de calciu, magneziu, sau de stronțiu. De preferat se se adauge c

Related Products