Seachem Reef Calcium

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 7 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 7 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,40 lei.


Produs nou

500ml

Acest produs nu mai este in stoc

72,00 lei

Reef Calcium™ este un concentrat (50.000 mg / l) de calciu polygluconat complexat, ce are ca scop menținerea calciului în acvariu de tip recif fără a modifica pH-ul. 

Complexarea cu polygluconat conferă mai multe avantaje: ea crește biodisponibilitatea calciului, oferă o bogată sursă de energie metabolică ce ajuta la creșterea vârfului coralilor si previne precipitarea calciului / deprecierea alcalinitatii. Polygluconatul nu conține azot sau fosfor, deci este biologic imposibil ca aceasta să ducă la dezvoltarea algelor de într-un sistem de recif întreținut în mod corespunzător. 

Reef Calcium™ poate fi utilizat pentru a menține nivelul de calciu, dar va oferi si un nivel sporit de creștere a coralilor atunci când este utilizat împreună cu un supliment de calciu ionic (ex. Reef Complete®). Reef Calcium™ este destinat să mențină nivelul de calciu; în cazul în care nivelul de calciu scade ar trebui să se efectueze fie o schimbare de apă fie sa se foloseasca un supliment de calciu ionic pentru a fi restabilit.. 

Dimensiuni: 100 ml, 250 ml, 500 ml, 2 L, 4 L, 20 L

De ce este diferit:

Reef Calcium™utilizeaza calciu legat organic, in loc de calciu ionic. Atunci când un coral absoarbe o moleculă în țesutul său, folosește aceeași cantitate de energie, indiferent de mărimea moleculei. Cu toate acestea, moleculele incarcate necesita mai multă energie.Când o molecula neincarcata ale lui Reef Calcium™ sunt absorbite, coralii dobândesc mai multi atomi de calciu si asimileaza carbohidratii cu mai multa usurinta decât in cazul absortiei calciului ionic. Prin urmare, la nivele mai mici de calciu, coralii pot totuși să aiba suficient de mult calciu prin lanțuri noastre organice, comparativ cu nivele ridicate de calciu ionic.

Instructiuni: 

Adauga un capac (5 ml) la 80 L de două ori pe săptămână. Puteți mări doza sau frecvența in funcție de răspunsul de creștere, dar sa nu depășeasca 3 capace la 80 L pe zi. Fiecare capac va ridica nivelul de calciu la aproximativ 3 mg / L. Sugestii: Folosiți kitul de test: Reef Status™: Calcium pentru a măsura nivelul de calciu. Nu este necesar să se depășească 380 mg / L calciu total atunci când se utilizează acest produs. Culoarea și claritatea pot varia între loturi.

Related Products