Pret redus!
Sera Phosvec

Sera Phosvec

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 3 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 3 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,60 lei.


Produs nou

3 Produse

Pe Stoc.

17,32 lei

-5%

18,23 lei

Elimina fosfatii din acvariile de apa dulce.
Efect vizibil si de durata, de legare si eliminare a fosfatilor. Fosfatii insolubilizati (vizibili prin formarea unei turbiditati în apa) sunt apoi eliminaai prin filtrare.

Instructiuni de folosire: Verificati mai întâi duritatea carbonatilor (kH) cu Sera kH Test. Daca este necesar, ridicati valoarea kH prin adaugare de Sera kH Plus, la cel putin 3-4 o kH. Apoi verificati concentratia fosfatilor, cu Sera – Phosphate Test. Daca aceasta este 2 mg/l sau mai mult, adaugati 25 ml Sera Phosvec la 100 l apa. La concentratii mai mici de 2 mg/l, folositi jumatate din aceasta doza. La concentratii extrem de mari de fosfati, recomandam o reducere treptata (nu supradozati!).
Dupa 2-3 ore de la fiecare tratament, masurati concentratia fosfatilor si repetati aplicarea. Curatati frecvent filtrul si substratul acvariului, pentru a evita acumularea de poluanti.

Nu lasati la îndemâna copiilor sau animalelor de companie!

Related Products