Tropic Marin Pro-Coral Potassium

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 5 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 5 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,00 lei.


Produs nou

500ml

3 Produse

Pe Stoc.

50,00 lei

În mediul marin natural, există oligoelemente esențiale în ambele forme anionici (negativ) și cationici (pozitiv). Cu două soluții complementare, PRO-CORAL K + elemente și PRO-CORAL A-Elemente, cu toate oligoelemente esentiale.PRO-CORAL K + ELEMENTE Tropic Marin ®
Oligoelemente sunt minerale naturale, care au funcții esențiale în multe dintre procesele biologice ale organismelor vii. Multe oligoelemente cationici sunt asociate cu enzime.
Mai multe oligoelemente sunt implicate în fotosinteză în timp ce alte oligoelemente pot sprijini dezvoltarea și stabilizarea scheletelor calcaroase. Un deficit sever de oligoelemente poate duce la albirea coralilor. Nu sunt substituții pentru oligoelemente, prin urmare, este esențial ca toate oligoelemente sa se adauge in acvariu într-un amestec echilibrat natural.

TROPIC MARIN PRO-CORAL K + elemente este formulat cu atenție pentru a susține o creștere sănătoasă și continuă în acvariu recif de completare toate esențiale oligoelemente cationice de corali, nevertebrate și alge.

Related Products