Seachem Reef Advantage Strontium

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 6 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 6 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,20 lei.


Share this

Produs nou

600g

3 Produse

Pe stoc.

63,00 lei

Reef Advantage Strontium™ restabilește si mentine stronțiul la nivel asemanator cu cel găsit în apa de mare. Stronțiul este utilizat de către coralii în același mod ca și calciul și deține o importanță similară în menținerea unui nivel de creștere viguroasă. Acesta este cel mai util în acvarii dens populate care necesită un flux continuu de stronțiu. Reef Advantage Strontium™ este un sumpliment de strontiu, echilibrat ionic, foarte concentrat (30.000 ppm).

In apa de mare acesta apare la o concentrație de aproximativ 8 până la 10 mg / L. Acesta este foarte similar din punct de vedere chimic cu calciul și multe organisme il au incorporat in scheletele lor, împreună cu calciu. In plus la acvariile de recif ajuta creșterea coralilor, algele coraline și alte organisme care stabilesc un schelet calcaros sau coajă, inclusiv scoici tridacnide. 

Dimensiuni: 70 g, 300 g, 600 g, 1,2 kg, 4 kg, 20 kg

De ce este diferit:

Spre deosebire de alte cloruri de stronțiu, Reef Advantage Strontium™ este creat astfel încât să poată fi adăugat direct in acvariu. Produsele concurente necesită amestecare intr-o soluție separata înainte de a adăuga in sistem. 

Instructiuni:

Începător: Utilizați 8 g (1 lingurita rasa) la 150 L de două ori pe săptămână. Pot fi adăugat direct in acvariu.

Avansat: Verificați nivelul de stronțiu, apoi urmați regimul de mai sus până când nivelul de stronțiu este ajustat la 8-12 mg / L. Fiecare 8 g/150 L va ridica nivelul de stronțiu cu aproximativ 2 mg / l. Doza sau frecvență poate fi ajustate după cum este necesar. Ulterior, utilizati cand este cazul pentru a menține nivelul strontiului.

Expert: După determinarea ratei de consum a strontiului, se instituie un sistem de picurare continuă. Se utilizează următoarea formulă pentru a determina cat de mult sa adaugati in apa: m = vs/30 (m grame = ml de produs ce se adăuga la început cu apa, volumul V = volumul bazinului in litri, s = suma la care sa se ridice nivelul de stronțiu în mg / L). De exemplu, dacă doriți să ridice stronțiu de 6 mg / l într-un acvariu 200 litri, atunci v-ar adăuga (200x6) / 30 = 40 g de apă din bazin. [Pentru referință: 1 galon = 3,8 litri *]. Note: UtilizatiReef Status: Strontium™pentru a verifica nivelul de stronțiu. 

NU Supradozati: Excesul de strontiu poate accentua pierderea de alcalinitate. Nu amesteca direct cu niciun supliment de carbonat. De preferat se se adauge calciul si aditivi carbonati in zile diferite, sau cel puțin la 30 de minute distanta.

Related Products