Tropic Marin Elimi-Phos

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 245 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 245 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 49,00 lei.


Produs nou

3 Produse

Pe Stoc.

69,00 lei

Granule extrem de eficiente forte ele îndepărtarea fosfaţii şi poluanţii organici în apă sărată şi în apă dulce.

Nivelurile ridicate de fosfaţi şi poluanţi organici promoveaza cresterea algelor nedorite şi compromit starea de sănătate a locuitorilor acvariului. Tropic Marin Elimi-Phos granule sunt un mod foarte eficient de a elimina atât fosfaţi şi poluanţi organici în apă sărată şi acvariile de apa dulce.
În plus faţă de eliminarea eficientă a fosfaţilor, elimina fosforul şi va îmbunătăţi calitatea apei în acvariu. Fosfaţii vor deveni atât de puternic legati de granule, care niciodată nu vor fi eliberati, chiar şi după capacitatea de absorbţie completă a eliminarii fosforului este atins.
Tropic Marin recomandă încă schimbări periodice de apă în acvariu pentru a preveni nasterea unor compuşi nedoriti. Folosirea regulata a Tropic Marin ® Elimi-Phos va ajuta, de asemenea si menţine cel mai înalt nivel de calitate a apei din acvariu.
Fiecare dintre cutiile mici conţine 2 sacose Quick & Clean, care permite utilizarea extrem de confortabila.

Related Products