Pret redus!
Taeniura lymma

Taeniura lymma

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 536 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 536 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 107,20 lei.


Produs nou

La comanda 10 zile. Plata anticipat.

5 360,00 lei

-20%

6 700,00 lei

Denumirea comună: ray ribbontail Bluespotted
Originea: Australia, Japonia, Filipine, Marea Rosie, Insulele Solomon, Africa de Sud, Oceanul Indian de Vest
Dimensiune: pana la 35 cm
Temperatura: 71.6 ° F - 82.4 ° F (22 ° C - 28 ° C)
Hrănirea: carne scoica, crabi, pești (pesti mici), Crevete, Worms
Rezervor: 2199.78 gal (~ 10000L)
Grad de dificultate: numai pentru acvaristi avansati

Acvaristii o vor in acvariile lor, dar toxicologii sunt impotriva unor asemenea achizitii de Taeniura lymma, datorita veninului letal al acesteia, deoarece pot conduce la accidente fatale.

O asemenea dihanie veninoasa, desi nu pare fioroasa, poate sa-l omoare rapid fie pe cel ce a achizitionat-o, fie pe copilul acestuia sau pe vreun vizitator curios, de aceea trebuie evitata, indiferent de cat de mare ar fi tentatia unora de a se mandri ca detin o asemenea creatura marina periculoasa.

In strainatate, pretul unei asemenea caracatite nu depaseste 30 de dolari, dar Hapalochlaena nu rezista mai mult de cateva saptamani in acvariu.

Populatiile de Taeniura lymma sunt in scadere pe plan mondial, de aceea este bine sa fie protejate, prin lupta impotriva capturarii lor in scopul comercializarii catre acvaristi, fiind mai bine pentru toata lumea ca ele sa ramana doar in libertate, in mediul lor natural.

toxicity

Taeniura lymma este (foarte) otrăvitoare și otrava poate ucide în anumite circumstanțe !!!
Dacă doriți să păstrați Hapalochlaena lunulata, să vă informați înainte de a cumpăra despre  otrava si efectele sale. Păstrați o bucată de hârtie cu numărul de telefon de urgență in caz de otravă și toate informațiile necesare referitoare la animalul în plus față de acvariu, astfel încât acestea vă pot ajuta în caz de urgență.

Această declarație trebuie să fie în animale toxice, foarte toxice și, de asemenea, a căror venin te poate ucide instantaneu. Fiecare persoană reacționează diferit la otrăvuri. Prin urmare, vă rugăm să cântăriti riscul de a le scoate din mediul lor.

! Aceste vietati sunt foarte sensibile pentru transport.Pretenții asupra vietatilor marcate cu "!" nu vor fi acceptate. Aceste vietati sunt foarte sensibile pentru transport. Cumpărarea lor de catre clienți se face pe propriul risc.

Related Products