Somatic UF-1

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 29 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 29 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 5,80 lei.


Produs nou

1 Obiect

Pe stoc.

290,00 lei

Doar adăugați o pompă și tuburi pentru un reactor eficient!
Reactoarele cu medii fluidizate sunt o cerință pentru utilizarea aproape oricăror tipuri de medii de acvariu, cum ar fi carbon, GFO sau biopellete. Reactorul Somatic UF-1 durează doar câteva minute pentru a fi instalat și este un plus mare pentru orice sistem de filtrare a recifelor.
HOB sau In-Sump
Flow inversat
Niciun punct mort
Sweep vortice
Complet dezasamblabil
Include ventilul de control
 
Somatic UF-1 Media Reactor are un design foarte simplu, care elimină punctele moarte, în timp ce crește eficiența și timpul de contact cu alegerea dvs. de suport. Alegeți dintre GFO, carbon sau orice alt tip de mediu de filtrare a acvariului care trebuie să funcționeze într-un reactor. Instalarea reactorului necesită o pompă de alimentare și o tubulatură moale de 1/2 ", care se poate conecta la fitingurile ghimpate furnizate. Debitul poate fi reglat prin ventilul cu bilă ghidat inclus pentru debitul perfect, pentru tipul de suport pe care îl aveți în UF-1 poate fi rulat fie ca un reactor suspendat (HOB) cu suportul inclus, fie complet scufundat în butelie.
 
Sugestii privind pompa:
Vă sugerăm o pompă care poate împinge în jur de 1200 l/h, dar poate varia în funcție de cerințele dvs. de sistem. Am avut un mare succes cu  Sicce Syncra 1.0.
 
Întreținere:
Schimbarea suportului din orice reactor poate deveni cu ușurință o mizerie frustrantă, în funcție de proiectarea reactorului. Reactorul UF-1 poate fi complet dezasamblat pentru întreținerea și schimburile de materiale. Pur și simplu opriți pompa, deconectați instalațiile din reactor și puteți schimba suportul în chiuvetă sau într-o găleată.
 
Specificații:
Dimensiuni - 11 cm L x 8.5 cm W x 33cm H
Capacitate media - 1100mL
Dimensiune intrare / ieșire furtun - 12
 
Ce este inclus?
1x reactor media UF-1
1x supapă cu bila ghimpată
Cleme cu clichet 4x
2x Fittinguri cot
2x Barbed Unions
2x tampoane de burete
 
Notă: Tampoanele de burete trebuie îndepărtate pentru a fi utilizat cu biopellete.

Related Products