Nyos Torq Body 0.75

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 35 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 35 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 7,00 lei.


Produs nou

La comanda in 10 zile lucratoare. Plata anticipat.

350,00 lei

Problema:

Mediile de filtrare sunt adesea pasive în ciorapi de filtrare și nu sunt utilizate în mod corespunzător (canalizarea, etc.). Mass-media sunt adesea înlocuite, deși capacitatea nu este epuizată.

Soluția:

Mediile de filtrare trebuie să curgă în mod optim și din toate părțile. Pentru aceasta, un reactor media este cea mai bună alegere. Nyos® a dezvoltat reactorul inovator TORQ® pentru acest scop.

Avantajele:

Modular: Nyos® TORQ® este un nou reactor de sistem pentru toate tipurile de medii de filtrare. Dock-ul TORQ® are o pompă încorporată și este unitatea de bază. Dock-ul are un conector universal care poate găzdui corpurile TORQ® în diferite dimensiuni.

Frustration-free: Cu Nyos® TORQ® am distribuit în mod constant șuruburi, furtunuri și robinete. Mediile de filtrare pot fi modificate în câteva secunde cu ușurință și fără frustrare.

Reglabil: prin rotirea capacului, fluxul poate fi reglat fără trepte și cu o singură mână, fără a ajunge în apă. Reglabilitatea diferențiată face posibilă ajustarea vitezei de curgere la tipul și cantitatea respectivului mediu filtrant

Puternic: Pompa inclusă în portul TORQ® are un debit maxim ridicat de până la 1000 l / h. Ca rezultat, mediul de filtrare utilizat poate fi utilizat optim.

Two-in-one: un reactor, două suporturi - În corpurile TORQ® 1.0 și 2.0, pot fi utilizate simultan două filtre diferite, datorită separării compartimentului care poate fi utilizată.

Plug-and-Play: Pompa necesară este deja inclusă în docul TORQ®. Doar puneți corpul cu mediul pe doc și inserați. Efectuat.

Specificații TORQ Body 0.75
Volum 750ml (25 fl oz)
Utilizarea a două filtre de filtrare Nr
Volum cu separator de cameră -
Diametru 70mm (2,75 in)
Filtre de spumă incluse Da
Inaltime incl. Dock 47 cm (18,5 inch)

Related Products