Tropic Marin Bio Reactor 500

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 64 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 64 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 12,80 lei.


Produs nou

La comanda.

645,00 lei

incl. Tropic marin Bacto Pellets 500ml

Designul patentat unic care încorporează o bobină de flux special conceputa , care maximizează timpul de contact al apei cu media de filtrare pentru  în reactor și asigură fluidizarea eficientă a mediei de filtrare , chiar atunci când se utilizează pompe de debit mai mic .
Designul unic al invertor fluxului asigură că mediei de filtrare este ținut în suspensie și  difuzorul de mediei de filtrare un vas special conceput asigură fluidizarea optimă a mediei de filtrare și dispersia în sus a apei .
Designul compact, versatil - poate fi instalat pe plan intern într-un carter sau acvariu sau extern ca un stand singur sau " hang -on " reactor .
Poate fi folosit atât cu apă dulce și acvarii marine . Doar conectați la o pompă sau filtru de putere ( nu este furnizat ) pentru un sistem avansat înființat .
Ideal pentru 500ml de nitrat / fosfat îndepărtarea pelete ( debitele prin reactor poate fi necesar să fie ajustate în funcție de media de filtrare utilizata ), dar poate fi folosit cu mai multe tipuri de suporturi .
Livrat cu o gamă de accesorii pentru instalare rapidă și simplă ( accesorii suplimentare pot fi solicitate în funcție de instalare individuală ) .
V ² Bio React 500 - pelete Reactor

Pentru acvarii de pana la 500 de litrii
Aproximativ max . Capacitatea mediei de filtrare : 800ml ( în funcție de media de filtrare utilizata ) .
Debit maxim : aprox . 1500 l / oră .
Intrare / ieșire dimensiune = 16mm .
Dimensiuni : 140mm ( W ) x 250mm ( d ) x 396mm ( h )
* Bazat pe utilizarea 500ml de pellete indeparteaza nitrat / fosfat.

Related Products