Tunze Care Magnet long

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 17 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 17 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 3,40 lei.


Produs nou

La comanda 10 zile. Plata anticipat.

170,00 lei

pentru geamurile cu o grosime a sticlei de la 10 mm (3/8 ") la max. 15 mm (1/2"). Lățime 86mm (3.4.), Lungime 140 mm (5.5.).
Inclusiv o lamă din oțel inoxidabil și două lame de plastic de rezervă.

Acest panou de curățat geamuri evită zgârieturi pe geamurile din sticlă acvariu interne și, prin urmare, chiar și pot fi utilizate pe geamurile din sticlă acrilic cu lama de plastic.
Magnetul interior este mai mare de 3 mm (.2.), Departe de acvariu și, astfel, previne bruierea nisip acvariu. Cele două lame de plastic elimina algele considerabil mai bune din geamurile din sticlă decât o suprafață plană de curățare - aproape la fel de bun ca o lamă ascuțită de metal. Durata de viață Pentru unei lame este de la câteva luni până la aprox. un an. Rezistența de curgere scăzută în timpul curățării cu un cuplaj magnetic de mare simultană, face o separare Pentru magnetului aproape imposibilă.
Lama mare ar trebui să fie modificată numai cu lama din oțel inoxidabil inclus pentru geamurile din sticlă acvariu cu alge deosebit de dure, de exemplu depuneri mai mari de pe pereții laterali sau alge calcaroase groase.

Principiul patentat, care utilizează lame din material plastic, cu o lungime diferită, creează o presiune de aplicare variabilă, permițând lama îngustă pentru a îndepărta alge chiar bine atașat. Cu lama largă, este posibil să se realizeze o îndepărtare alge pe scară largă.

Magnetul poate fi, de asemenea, utilizate pe geamurile din acvariu rotund sau panouri arcuite-rotunde.

Lame din plastic cu margini rotunde, permit o tranziție lină spre sticlă următoare, la marginile de acvariu, fără a deteriora articulațiile de silicon.

Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca un răzuitor de mână.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products