Ultra Reef Typhoon Skimmer 200

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 468 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 468 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 93,60 lei.


Produs nou

La comanda, livrarea in 10 zile lucratoare. Plata anticipat.

4 680,00 lei

Inima silențioasă a sistemului dvs. de filtrare a acvariului
Skimmerul de proteine ​​Ultra Reef TYPHOON este un supliment esențial pentru orice acvariu. Compact, robust și cu o pompă electronică, scimmerul funcționează liniștit și eficient pentru a elimina contaminanții din acvariu, lăsând apa curată, clară și sănătoasă pentru viața dumneavoastră marină.

Design robust și durabil italian
Piese inteligente pentru funcționarea silențioasă
Inovație pompă roată de ac
Pompă electronică pentru ajustări precise
Este necesară o întreținere minimă
eficiența și consumul global scăzut
Măsuță de calitate până la șuruburi
Skimmerii TYPHOON Ultra Reef se bazează pe designul și producția italiană. Împreună cu materiale de înaltă calitate, acest lucru face ca Ultra Reef să scimporeze o echipă de echipament premium pentru orice acvariu. Piesele sunt realizate din blocuri complete din PVC ultra-durabil, iar skimmerul este echipat cu șuruburi anti-corozive de titan pentru o durată de viață extrem de îndelungată. Pentru o dovadă suplimentară a calității sale, nu căutați decât certificarea de calitate ISO 9001 a firmei Ultra Reef.

Eliminarea eficientă a contaminanților pentru cea mai curată și mai curată apă
TYPHOON-ul Ultra Reef este echipat cu o nouă roată de ac UltraKeed PSK + Plus proiectată special de Sicce, care injectează în apă volume mari de aer. Aceasta produce un strat concentrat de spumă și permite surfactanților să fie filtrați din rezervor. Acest lucru minimizează degradarea, sporește oxigenarea și lasă apa rezervorului să fie curată și curată.

Precizie de ajustare pentru un conținut optim de nutrienți
Dispozitivul de scufundare TYPHOON dispune de o pompă de economisire a energiei, reglată electronic, care poate fi utilizată pentru a modifica viteza de operare și a iniția funcția de pauză.

Șuruburile de reglare pot fi folosite pentru a modifica setările de zgomot și volumul de aer indus. Pe lângă separarea excelentă a aerului și a apei, acest lucru permite un conținut optim de nutrienți și o calitate a apei în orice rezervor. TYPHOON creează chiar un nivel ridicat de stabilitate în acvariile noi (care conțin câțiva agenți de spumare). Schimmerii sunt ideali pentru curățarea uscată și umedă.

Mai încet decât o șoaptă
Dispozitivul de scufundare are un silențios integrat care minimizează zgomotul cauzat de apă în timpul pompării. Sistemul de evacuare compact este scufundat în baza funcționării silențioase, deoarece apa curată este descărcată înapoi în rezervor. Picioarele din cauciuc de pe fundul inferior absoarbe vibrațiile.

Eficient pentru funcționare și întreținere
Componentele din PVC pot fi dezasamblate (și înlocuite după cum este necesar), în timp ce pompa de roată a acului poate fi accesată prin scoaterea șuruburilor de blocare a titanului din camera conică. Dispozitivul de scufundare are, de asemenea, o etanșare Easy Flip inovatoare, care permite îndepărtarea ușoară a componentelor pentru curățarea unității.


Informații despre produs
UltraReef TYPHOON - pentru acvariile mari: Tipul Skimmer de tip Ultra Reef TYPHOON UKD este un skimmer intern de înaltă calitate pentru acvariile mari. Acestea sunt alimentate de pompe cu o capacitate mare și sunt proiectate pentru volume mari de apă cu consum redus de energie.

TYPHOON UKD-200  
Aquarium size 500-1.500 l
Pump

Sicce PSK-SDC 2300 DC24

Air intake ca. 300 - 1.400 l/h
Water intake ca. 700 - 2.300 l/h
Power consumption ca. 10 - 36 W
Dimensions 39x29 cm
Height 60 cm
Watter level 18 - 22 cm
Stadard power 230 - 240 V 50 Hz (on request 110 - 120 V 60 Hz)

Related Products