Ultra Reef Akula Skimmer 160

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 246 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 246 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 49,20 lei.


Produs nou

La comanda, livrarea in 10 zile lucratoare. Plata anticipat.

2 460,00 lei

Inima silențioasă a sistemului dvs. de filtrare a acvariului
Skimmerul de proteine ​​Ultra Reef AKULA este un plus esențial pentru orice acvariu. Compact, robust și cu o pompă avansată, scimmerul funcționează liniștit și eficient pentru a elimina contaminanții din acvariu, lăsând apa curată, clară și sănătoasă pentru viața dumneavoastră marină.

Design robust și durabil italian
Piese inteligente pentru funcționarea silențioasă
Inovație pompă roată de ac
Pompă avansată
Este necesară o întreținere minimă
eficiența și consumul global scăzut
Măsuță de calitate până la șuruburi
Skimmers AKULA Ultra Reef se bazează pe designul și producția italiană. Împreună cu materiale de înaltă calitate, acest lucru face ca Ultra Reef să scimporeze o echipă de echipament premium pentru orice acvariu. Piesele sunt realizate din blocuri complete din PVC ultra-durabil, iar skimmerul este echipat cu șuruburi anti-corozive de titan pentru o durată de viață extrem de îndelungată. Pentru o dovadă suplimentară a calității sale, nu căutați decât certificarea de calitate ISO 9001 a firmei Ultra Reef.

Eliminarea eficientă a contaminanților pentru cea mai curată și mai curată apă
Ultra Reef AKULA este echipat cu o nouă roată de ac UltraKeed PSK + Plus special concepută special de Sicce, care injectează volume mari de aer în apă. Aceasta produce un strat concentrat de spumă și permite surfactanților să fie filtrați din rezervor. Acest lucru minimizează degradarea, sporește oxigenarea și lasă apa rezervorului să fie curată și curată.

Precizie de ajustare pentru un conținut optim de nutrienți
Șuruburile de reglare pot fi folosite pentru a modifica setările de zgomot și volumul de aer indus. Pe lângă separarea excelentă a aerului și a apei, acest lucru permite un conținut optim de nutrienți și o calitate a apei în orice rezervor. AKULA creează chiar un nivel ridicat de stabilitate în acvariile noi (care conțin puțini agenți de spumare). Schimmerii sunt ideali pentru curățarea uscată și umedă.

Mai încet decât o șoaptă
Dispozitivul de scufundare are un silențios integrat care minimizează zgomotul cauzat de apă în timpul pompării. Sistemul de evacuare compact este scufundat în baza funcționării silențioase, deoarece apa curată este descărcată înapoi în rezervor. Picioarele din cauciuc de pe fundul inferior absoarbe vibrațiile.

Eficient pentru funcționare și întreținere
Componentele din PVC pot fi dezasamblate (și înlocuite după cum este necesar), în timp ce pompa de roată a acului poate fi accesată prin scoaterea șuruburilor de blocare a titanului din camera conică. Dispozitivul de scufundare are, de asemenea, o etanșare Easy Flip inovatoare, care permite îndepărtarea ușoară a componentelor pentru curățarea unității.

Informații despre produs
UltraReef AKULA - pentru acvarii mici și mijlocii: Tipul de scufundare Ultra Reef AKUMA UKS este un scumper intern cu o pompă care îndeplinește cu ușurință cerințele de filtrare ale acvariilor moderne de apă sărată. Performanță ridicată, design și calitate într-un produs compact și competitiv pentru acvariile mici și mijlocii.

AKULA UKS-160  
Aquarium size 200-500 l
Pump Ultra Reef PSK 600+
Air intake ca. 500 - 600 l/h
Water intake ca. 1000 l/h
Power consumption ca. 22 W
Dimensions 17 x 23 cm
Height 56 cm
Watter level 18 - 22 cm
Stadard power 230 - 240 V 50 Hz (on request 110 - 120 V 60 Hz)

Related Products