Aqua Medic Evo 1000

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 109 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 109 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 21,80 lei.


Produs nou

Pentru acvarii de pana la 500l.

La comanda in 10 zile lucratoare.

1 090,00 lei

Aparatul Aqua Medic EVO 1000 este un skimmer de proteine ​​externe reglabil cu motor, cu controler pentru acvarii de apă marină de până la 500 de litri de apă. Pompa Venturi extrage apa din incinta acvariului sau din camera de filtrare, amestecand-o cu aerul din carcasa pompei, care este apoi taiata in bule mici de aer de catre roata acului Aqua Medic 3D. Acest amestec de apă / aer este apoi pompat în conducta de reacție unde substanțele organice sunt preluate de bule de aer. Spuma este formată și împinsă în paharul de spumă. Apa purificată părăsește skimmerul prin orificiul de ieșire și este direcționată înapoi către acvariu sau la bazinul de filtrare prin descărcare.
Aparatul Aqua Medic EVO 1000 este conceput pentru a fi instalat în orice mod: ca un han-on, este pur și simplu atârnat peste marginea acvariului. Doar pompa de venturi este în interiorul rezervorului. Pompa de economisire și eficiență DC Runner 1.1 servește ca o pompă Venturi (inclusiv motorul de curent continuu) cu consum de energie de max. 9 wați. Rulmenți și arbori din ceramică lustruiți pentru o performanță silențioasă și o utilizare constantă fără întreținere. Puterea pompei și producția de spumă pot fi reglate continuu de controlerul inclus. Astfel, skimmerul poate fi adaptat perfect la nivelul apei și la nevoile individuale. Roata acului 3D va asigura o cantitate mare de aer și o structură optimă a bulelor. Silencerul inclus asigură o funcționare aproape fără sunet. În dulap, acesta poate fi instalat în interiorul sau în exteriorul buteliei filtrului. Este proiectat pentru a se potrivi în aproape fiecare cabinet standard de acvariu.

Controlerul DC Runner inclus este comutat între sursa de alimentare și pompă pentru a regla ieșirea. Puterea poate fi reglată apăsând butoanele +/-, nivelul este afișat de LED. Dacă apăsați butonul -FEED-, ieșirea se va opri timp de 10 minute.

date tehnice Aqua Medic protector intern pentru proteine ​​EVO 1000:
- pentru acvarii de până la 500 de litri de apă
- înălțime totală: 46 cm
- spațiu necesar: 25x11 cm
- Pompă: Aqua Medic DC Runner 1.1
- inclusiv DC Runner Control
- consumul de energie: max. 9 wați

Related Products