Aqua Nova NWM-8000

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 44 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 44 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 8,80 lei.


Produs nou

La comanda in 10 zile lucratoare. Plata anticipat.

448,00 lei

8000 l/h

Pompele de valuri noi de la Aqua Nova sunt inovative și profesionale.
Funcționarea inovatoare a sistemului de control multifuncțional;
Vă permite să creați diferite efecte și direcții de valuri.
Motor sigur, sigur și eficient din punct de vedere energetic, cu un rotor ceramic.
 
Cele patru moduri principale
 
1. Puteți seta dispozitivul de fabricare a valurilor astfel încât acesta să se oprească și să pornească frecvent, ca în cazul în care pompa se oprește și pornește ca frecvențe diferite. Acest mod îți va permite să creezi diferite tipuri de valuri, afectează imitațiile care trebuie reproduse, o umflare în ocean (atât de înclinată spre stânga spre dreapta într-o mișcare diagonală în acvariu), fie un val constant (de la stânga la dreapta a acvariu) Cel mai bun mod de a vizualiza aceste afectează este urmărind intrarea videoclipului youtube de mai jos.
 
2. Acest filtru de valuri are, de asemenea, o funcție care vă permite să setați la un anumit mod, care văd pompa motorului de ieșire de apă în frecvențe constante, prin schimbarea netedă de ieșire de la 30 la 100% putere.
Acest mod permite reproducerea realistă a mișcării consecvente a apei.
 
3. Puteți trimite producătorul de valuri Aqua Nova la setarea aleatorie și va alege în mod inteligent, prin sine, o formă diferită de valuri la un nivel de frecvență diferit. Această opțiune este de a deține natura imprevizibilă a oceanului. Cele mai multe specii marine din acvariile dvs. au fost prinse în mod natural dintr-un recif undeva în lume și sunt folosite pentru a lega naturale de apă și afectează tot mai mult de natura mamei.
 
4.Dacă aveți un al doilea producător de valuri Aqua Nova conectat la același controlat, atunci aveți opțiunea de a configura controlerul care este sincronizat cu factorii de undă și aceștia pot lucra împreună în modele alternative și pot oferi un efect și mai simulat din ocean pentru speciile marine.
 
 
Alte caracteristici:
 
Producătorii de valuri Aqua Nova sunt, de asemenea, posibili să fie duplicați, unde controlerul wireless sincronizat cu producătorii de valuri permite controlul facil al mai multor producători de valuri. (Comunicare fără fir între controale) Deci, acest lucru înseamnă că puteți utiliza un controler pentru a controla factorii de valuri mai multe și nu au cabluri
 
 
În fiecare mod, puteți seta performanța pompei. În acest fel
putem controla puterea unui efect de val dat (8 nivele de performanță)
 
Modul alimentării, prin apăsarea butonului "FEED", producătorii de valuri se opresc și apoi continuă să funcționeze automat, așa cum a fost inițial setat după 10 minute. Această opțiune este foarte utilă pentru hrănire, deoarece puteți apăsa pur și simplu "FEED", apoi hrăniți animalele marine, după 10 minute producătorul de valuri se întorc la setarea pe care ați stabilit-o deja. Producătorii de valuri tradiționale trebuie să oprească alimentarea și apoi să vă amintiți mai târziu pentru a porni din nou.
 
 
Senzor automat de curățare. Controlerul este echipat cu un senzor de lumină de zi, astfel încât pompa pe timp de noapte
scade performanțele, acest lucru intră în vigoare atunci când începe să se întunece, acest lucru ilustrează afecțiunile naturale ale oceanului, unde în timpul nopții, valurile se încarcă și permit animalelor marine din acvariu să se odihnească.
 
Suportul de magnet oferă o montare magnetică permanentă pentru producătorul de valuri, permițând implementarea ușoară a modificării poziționării.
 
Aqua Nova oferă garanție de garanție după 2 ani, garanție de protecție de 2 ani și servicii post-vânzare profesionale. Vă rugăm să discutați cu comerciantul dvs. cu privire la acest lucru, dacă apar probleme.
Conține 9 instrucțiuni de utilizare pentru limbi.

Related Products