Rossmont ADV PACK Mover MX15200

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 92 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 92 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 18,40 lei.


Produs nou

La comanda in 10 zile lucratoare. Plata anticipat.

925,00 lei

Debit: 15200 L / h 
Tensiune nominală: 230VAC - 50Hz 
Puterea absorbită: 24W 
Lungimea cablului: 2m 
Suport magnetic pentru sticla de până la 19 mm grosime 
Dimensiuni:170*170*850 mm
Greutate: 1.5 kg

Pachetul contine:
- 2 pompe Mover 15200
- 2 bucati duza concentratorului 
- 2 bucati grila de protecție 
- perie de curatat 
- broșură cu instrucțiuni multilingve 

Descriere:
In acvariile cu apa marina, valurile si miscarea apei sunt esentiale pentru sanatatea intregului habitat.
Dezvoltat pentru a avea dimensiuni compacte, dar cu performanțe foarte ridicate, seria Mover M este de fapt cea mai mică din lume printre pompele de circulație orientabile din categoria sa pentru acvariile marine și dulci. 
Cu debitul său larg și turbulent, cu un con de acțiune de aproximativ 120°, concentrat la aproximativ 60° cu duza de concentrare inclusă, Mover a fost studiat mai ales pentru a recrea efectul curenților marini naturali asupra recifului. 
Compatibila și pentru aplicație cu controlere programabile pentru cicluri ON / OFF.
Grila de protecție (inclusă) pentru aplicarea când pompa este oprită.
Datorită cablului lung de 2 m și suportului magnetic compact, potrivit pentru geamurile cu grosimea de până la 19 mm, este posibil să se poziționeze liber în orice punct al acvariului și să se direcționeze prin rotirea sa pe articulația sferică, 
Datorită rotorului axial inovator cu elice de înaltă eficiență, consumul de energie este foarte redus și prin urmare căldura transmisă în acvariu este extrem de scăzută. 
Cu noua tehnologie VAS (Vibration Absorbing System), vibrațiile normale ale sistemului sunt absorbite de componente adecvate din cauciuc special și nu sunt transmise mediului, garantând astfel un nivel excelent de silentiozitate a produsului. 
Noua tehnologie ACS (Sistem de curatare automata) consta intr-un grup de fante amplasate in puncte bine definite, care permit recircularea apei intr-un mod fortat, eliminand astfel aerul rezidual, curatand continuu fiecare parte a pompei.
Acest sistem garantează funcționarea continuă a pompei 24/24 ore fără o atenție deosebită și reduce exponențial frecvența de întreținere, mărind remarcabil durata de viață a produsului.

Related Products