Aqua Zonic Sumo4 Amphibia Pump G2

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 34 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 34 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 6,80 lei.


Produs nou

5000 l/h

3 Produse

Pe stoc.

342,00 lei

Pompă apă pentru acvariu sau fântână arteziană Sumo 4 Amphibia Pump cu livrare imediată din stoc și un debit maxim de 5000 litri / oră. Se poate folosi atât introdusă în apă cât și pe uscat.

Pompele Sumo G2 fac parte dintr-o generație nouă de pompe submersibile de la Aqua Zonic.

 Pompa submersibilă Sumo este o pompă de apă electrică cu multiple domenii de utilizare: acvarii de apă dulce sau sărată, fântâni arteziene, căderi de apa - cascade, instalații hidroponice, pompă pentru diverse sisteme de filtrare sau de recirculare a apei, pompă pentru aerarea apei in iazuri si amenajările piscicole, etc.

 Pompa Sumo este o pompă de o bună calitate concepută să funcționeze fără întrerupere timp îndelungat ( ani de zile ).

 Functionare în regim amfibiu: funcționează atât introdusă în apă cât și pe uscat cu condiția ca să fie conectată la rețeaua de apă.

 Perfect izolată în rașini epoxidice care garantează lucrul 100% în condiții de siguranță atunci când sunt utilizate în apă. 

 Axul ceramic al rotorului nu corodează în timp și este mult mai rezistent decât cele clasice.

 Pompă submersibilă Aqua Zonic cu operare silențioasă. O pompă submersibilă cu debit mare durabilă și de încredere pe care ne putem baza.

 Pompa este prevăzută cu mâner pentru o manipulare mai ușoară.

 Fixarea pompei se realizează prin intermediul a 4 ventuze din cauciuc moale negru.

 Detalii tehnice:

 Debit maxim: 5000l/h.

 Înălțimea maximă a coloanei de apă ridicată: 3,34 metri.

 Consum electric: 100 W.

 Dimensiuni maximale ale pompei:

 Lungime = 180 mm.

 lățime = 95 mm.

 Înălțime = 150 mm.

 Lungimea cablului electric: 2780 mm (2,78 metri).

 Pompa vine insoțită de 3 ștuțuri de evacuare a apei:

 - 2 ștuțuri de evacuare a apei cu vârf conic și diametrul exterior de 23 mm.

 - 1 ștuț de evacuare a apei cu vârf conic și diametrul exterior de 18 mm.

 Pompă de apă de cea mai bună calitate concepută a fi exploatată non stop. Stator capsulat perfect etanș ce elimină 100% riscul unei electrocutări în condiții de exploatare normală și la indicațiile producătorului.
 Atenție! La alegerea pompei de apă țineți cont că debitul maxim de apă scade direct proporțional cu înălțimea coloanei de apă. În funcție de înălțimea coloanei de apă ridicate debitul de apă variază. Cu cât pompa trebuie să urce apa mai sus cu atât debitul scade.

 Înălțimea coloanei maxime de apă ridicată este obținută prin introducerea pompei într-un recipient cu apă și conectată la un furtun poziționat pe verticală. Înălțimea la care rămâne apa pe furtun este înălțimea coloanei maxime de apă.

Related Products