Aqua Zonic EVO Baby

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 3 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 3 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,60 lei.


Produs nou

300 l/h

2 Produse

Pe stoc.

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

35,00 lei

Mini pompa de apa submersibila Evo Baby Pump este o mini pompa de recirculare apa ce poate folosi in egala masura atat pentru mini fantanile arteziene de apartament, crearea unor caderi de apa cat si acvarii de apa dulce pentru circularea apei din acvariu.

 Aceasta pompa de apa mini este conceputa pentru recircularea apei fiind fabricata sa functioneze non stop si fara a necesita operatiuni de mentenanta. Pompa de recirculare continua a apei.

Detalii tehnice:

Debit maxim      Inaltimea coloanei de apa ridicata              Consum electric

  300l/h                                 0,65 metri                                           4W.

 

Tensiune alimentare: 220V

Dimensiuni: L=47mm, l=41mm,H=30mm

Pompa de apa de cea mai buna calitate conceputa a fi exploatata numai sub nivelul apei (acoperita complet de apa). Stator capsulat perfect etans ce elimina 100% riscul unei electrocutari in conditii de exploatare normala si la indicatiile producatorului.
Atentie! La alegerea pompei de apă tineti cont că debitul maxim de apă scade direct proportional cu inăltimea coloanei de apă. In functie de inaltimea coloanei de apa ridicate debitul de apa variaza. Pentru detalii suplimentare si consultantă nu ezitati sa ne contactati telefonic.

cablu alimentare l=1.5m

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products