Sphaerichthys acrostoma

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 2 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 2 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,40 lei.


Produs nou

3-4cm   black tail chocolate gourami

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

24,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 10

Moderata
37.9 Litri
5-6 cm
Dulce
4.0 - 6.5
25.6-29.4°C
0-6 °d
1:2 M:F
Neobisnuit
Carnivor, hrana vie, granule, fulgi
3-5 ani
Asia
Osphronemidae

Dimorfism sexual: Masculii se pot deosebi de femele prin linia alba de pe coada si inotatoarele mai lungi la pestii adulti.

Inmultire: Este dificil de inmultit, initial se credea ca naste pui vii, acum s-a demonstrat ca este un "mouthbrooder" si ocazional face cuib de spuma la suprafata apei. Femela depune icrele pe fundul bazinului iar masculul de ia in gura si le tine intre14 si 20 zile. Puii trebuiesc mutati in acvariu separat, insa sunt foarte sensibili la schimbari bruste ale calitatii apei. Pot fi hraniti cu nalupi de Artemia dar cresc foarte greu.

Ingrijire: Acvariul trebuie sa fie bine plantat si sa aiba un strat de plante de suprafata. Sunt necesare ascuinzatori printre pietre si lemn submers, substratul trebuie sa fie inchis la culoare iar iluminarea slaba. Folositi metode de filtrare ce nu fac curent foarte puternic in apa, este necesar spatiu liber pentru inot.

Hranire: pot fi hraniti cu hrana vie precum larve de Chironomidae, Artemia salina, musculite dar si granule sau fulgi.

Comentarii: sunt pesti pasnici, timizi si este recomandat sa fie tinuti in perechi in acvarii specifice. Daca vor fi tinuti in acvarii comunitare este necesar ca celelalte specii sa fie deasemenea pasnice.

Related Products