Sera Pond Algenstop

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 26 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 26 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 5,20 lei.


Share this

Produs nou

5 Produse

Pe Stoc.

22,79 lei

-5%

23,99 lei

Pentru controlul dezvoltarii algelor in helesteele de gradina.
Sera Algenstop este un produs foarte eficient in combaterea algelor planctonice si filamentoase din helestee.

Instructiuni de folosire: Agitati bine inainte de utilizare! Adaugati 10 ml la fiecare 100 l apa. Masurati cantitatea corespunzatoare volumului de apa, amestecati-o cu apa curata intr-o stropitoare de gradina si distribuiti uniform pe suprafata apei. Algele moarte in descompunere pot altera calitatea apei. Eliminati cat mai mult din alge cu mijloace mecanice (de exemplu un minciog), inainte si dupa tratament.
De asemenea, asigurati o oxigenare cat mai buna a apei cu ajutorul pompelor/filtrelor. Hraniti pestii cu masura. Pentru ameliorarea efectelor pe termen lung, inainte de tratament indepartati namolul, plantele in descompunere si frunzele moarte din helesteu. In functie de speciile de alge si de caracteristicile apei, efectele solutiei algenstop devin evidente in 1-6 saptamani de la aplicare.
In cazul unei invazii masive de alge, repetati tratamentul dupa 10 zile de la prima aplicare. Va recomandam Sera Algenstop pentru a obtine un efect imediat, iar pe termen lung va recomandam folosirea de Sera Biopeat Granulate, care filtreaza eficient radiatia solara si stabilizeaza mediul acvatic