Nerita undata

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 2 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 2 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,40 lei.


Produs nou

3 Produse

Pe stoc.

24,00 lei

Nerita undata este o specie de melci de mare, o molusca gasteropod marina, din familia Neritidae. Ea este raspandita in nord-estul Africii de Sud, in Kenya. Acesti melci traiesc in special in tarmurile stancoase si stancile marii, mai exact in fisuri si sub pietre de diguri si tarmuri stancoase, in zonele cu maree superioare.

Nerita undata sunt melci nocturni, ale caror dimensiuni variaza intre 2 – 4 cm. Se remarca prin cochilia robusta, rotunjita, si prin striatiile inguste, spiralate, netede si regulat distantate. Culoarea si modelele sunt variabile, uneori melcii fiind negrii intru-totul.

Caracteristici:

  • Habitat: tarmuri stancoase
  • Distributie: Indo-Pacific.
  • Regnul: Animalia
  • Increngatura: Mollusca
  • Clasa: Gastropoda
  • Familie: Neritidae
  • Genul: Nerita
  • Specii: N. undata
  • Dimensiunea speciei: maximum 4 cm, cu muchii radiale pe suprafata cochiliei

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: