Rowa Carbon

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 9 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 9 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,80 lei.


Produs nou

2 Produse

Pe stoc.

60,00 lei

Rowa de carbon este un cărbune activ neobisnuit de mare performanță bazat pe cea mai buna huilei calitate și conține niveluri extrem de scazute de fosfat.

În acvariu carbon activat va elimina toxinele și îngălbenirea de apa, care va imbunatati starea de sanatate a animalelor și de a îmbunătăți pătrunderea luminii părăsi cristalul tău acvariu limpede.

Multe produse low-cost de carbon de pe piață sunt spălate în acid fosforic ca o etapă finală de pregătire a acestora și poate elibera un nivel ridicat de fosfat în apă. Rowa carbon Conține niveluri extrem de scazute de fosfat.

Probleme cu alge sunt adesea cauzate de eliberarea de fosfat de carbon activat cu POI mare (Ieșire fosfat Index) nivelurile - de multe ori la fel de mare ca 14,0, care inhibă sinteza de var în alge coraline, corali și alte organisme care depozit de calcar.

Rowa de carbon se distinge prin nivelul POI extrem de redus de doar 1.3 care este considerabil sub nivelurile de detecție de kituri de testare fosfat disponibile pentru colecționar.

Caracteristici
Foarte activ
pH echilibrat
vine în formă granulat
niveluri minime de fosfat
Suprafață mare

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products