Seachem Purigen

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 19 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 19 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 3,80 lei.


Produs nou

1 Obiect

Pe stoc.

115,00 lei

Purigen este un adsorbant sintetic premium care este deosebit de orice alt produs de filtrare de pe piata. Acesta nu este un amestec de rasini schimbătoare de ioni sau adsorbanți, ci un polimer unic macroporos sintetic care elimină impuritățile solubile și insolubile din apa, la o rată și capacitate care depășește toate celelalte produse cu 500%.Purigen controleaza amoniacul, nitriții și nitrații prin eliminarea deșeurilor organice azotate care ar elibera altfel acești compuși dăunători. Impactul Purigen™ asupra oligoelementelor este minim. Creste in mod semnificativ nivelul redox-ului. Limpezeste apa până la o claritate de neegalat. Purigen se întunecă progresiv pe masura ce se epuizeaza și este ușor reînnoit prin tratare cu clor. Purigen este fabricat pentru mediile marine și mediile de apă dulce. 

Dimensiuni: 100 ml 250 ml, 500 ml, 1 L, 2 L, 4 L, 20 L 

De ce este diferit:

Selectivitate: Purigen este rasina organic cu cea mai mare capacitate de filtrare de pe piață. Niciun alt produs nu se poate compara cu capacitatea sa de a curata murdaria si de a limpezi apa pana la o claritate de neegalat. Spre deosebire de alte produse de pe piață, care sunt simple de rășini schimbătoare de ioni, Purigen este special conceput pentru a fi o rășină care extrage materiile organice. Când rășinile schimbătoare de ioni sunt umplute la capacitate maxima cu metale și alți contaminanți, Purigen abia a început să-și atingă potențialul. Purigen ignoră în general compușii simpli elementari, având o afinitate extrema pentru materiile organice azotate. Sursă principală de compuși cu azot într-un acvariu sunt deșeurile. Pești, coralii, chiar și plantele produc deșeuri azotate. Purigen elimină aceste deșeuri mai rapid și mai in detaliu decât orice alt produs de pe piață. 

Capacitate: Purigen poseda capacitatea sporită datorită suprafetei sale vaste. Toate celelalte rășini de pe piață sunt pur si simplu margele sferice extrudate. Aceste margele rămân fine, chiar sub un microscop. Purigen este atât sferic, cat si macroreticular. Produsul are pori microscopici care să mărească suprafața utilă de mai multe ori decat o rășină pur sferica. 

Regenerare: Purigen pot fi, de asemenea, regenerat. Pe masura ce absoarbe produse reziduale, Purigen isi va schimba culoarea de la o pal blond, la un maro inchis, aproape negru. Odată epuizat produsul poate fi regenerat cu o soluție de înălbitor și apă. Înălbitor va "arde" literalmente materiile organice ce au fost eliminate din rezervor. Evitati produsele care pretind ca pot fi regenerate cu o soluție de saramurăAceasta este procedura de regenerare în scopuri non-ionice. O soluție de saramură nu va elimina materiile organice. În timp ce astfel de rășini au o capacitate limitată de adsorbție a materiilor organice, un proces de regenerare cu saramură doar înlocuiește compuși ionici eliminati. Aceasta nu distruge moleculele organice mari ce au fost eliminate.

Instructiuni:

Se clătește înainte de utilizare. Utilizati într-un sac cu ochiuri fine. Fiecare litru tratează până la 4.000 L până la șase luni. Epuizarea este indicata de o decolorare pronunțată a bilelor de culoare maro sau negre. 

Regenerarea:

Se inmoaie într-o solutie apa - înălbitor 1:1: timp de 24 de ore într-un container nemetalic, într-o zonă bine ventilata, departe de copii. Clatiti bine, apoi scufundati timp de 8 ore intr-un vas care conține 2 linguri de ChlorGuard™, Prime®, sau declorinator echivalent, per cana de apa. Clatiti bine. Culoarea originala și intreaga activitate ar trebui să fie restaurate și Purigen este gata pentru refolosire. Nu refolositi dacă mirosul de clor este detectabil. În caz in care aveti indoieli, scufundati produsul într-o cantitate mică de apă și utilizand un kit de testare al nivelului de clor, testati nivelul clorului rezidual.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products