Seachem De*Nitrate

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 77 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 77 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 15,40 lei.


Produs nou

La comanda in 10 zile lucratoare.

49,00 lei

de*nitrate™ este un material economic, natural, poros, cu o distribuție a porilor și o geometrie care promovează atât o denitrificare aeroba, în primii câtiva milimetri adancime și anaerobă la bază. Materialul are o suprafață mare și suportă o densitate mare de bacterii. Deși de*nitrate™  

De ce este diferit :

Pietrele “vii” sau pietrele recif elimina nitratii prin denitrificare anaeroba. de*nitrate™elimină nitratul prin același proces. Eficiența este amplificată de mai multe falduri ce forțeaza apa pentru a se filtra prin porii de*nitrate™. Ca și în cazul pietrelor de recif, condițiile anaerobe sunt realizate de porozitatea și gradul de epuizare a oxigenului prin procesul aerob la suprafață. Fluxului excesiv ar trebui, prin urmare sa fie evitat, deoarece poate împiedica dezvoltarea unui mediu anaerob adecvat pentru a sprijini bacteriile “denitrificatoare”. 
de*nitrate™  

Instructiuni:

Pentru cele mai bune rezultate, de*nitrate™ ar trebui să fie pozitionat pentru a se asigura flux de apa prin el, cum ar fi într-un filtru canistra, modulul de filtrare chimica, sau filtru cutie. Debitul nu trebuie să depășească 200 L pe oră. Dacă rate mai mari de debit sunt inevitabile, se recomanda Matrix ™ sau Pond Matrix ™. Clatiti de praf înainte de utilizare. După ce de*nitrate™ a fost utilizat pentru mai multe zile, concentrațiile de nitrați ar trebui să înceapă să scadă treptat la o concentrație de aproximativ 4-5 mg / l. Atâta timp cât concentrațiile de nitrați rămân sub control, produsul nu este epuizat. Fiecare 500 ml dede*nitrate™ tratează aproximativ 100-200 L, în funcție de concentrația de nitrați inițială și incarcatura biologica. Dacă sunt prezente initial concentratii foarte mari de nitrați, acestea ar trebui să fie coborâte la mai puțin de 20 mg / L cu schimbari de apa.

Related Products