SAK Mix

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 6 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 6 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,20 lei.


Produs nou

11 Produse

Pe stoc.

67,00 lei

Descriere:

Produsele complete SAK includ majoritatea cererilor necesare de la creștere și pana la menținere a peștilor tropicali.

Completaț furaje extrudat cu o proporție mai mare de alge, mai ales Spirulina. Hrana este proiectata pentru ciclide, pesti tropicalia și somni. Se recomandă mai multe ori pe săptămână, pentru a adăuga SAK Spirulina și pentru alți pești. Este foarte digerabil, moale, cade încet la fund, nu murdareste apa și se dezintegrează. Conținut echilibrat de nutrienți, bogate in vitamine si minerale asigură o creștere optimă și dezvoltarea sănătoasă a peștilor.
Ingrediente: DM. Spirulina (25%), Dunaliella, grâu, făină de crustaceu, făină de pește, făină de extracție de soia, făină de alge, spanac DM., Produse din ouă DM., Germeni de grâu, bere. drojdie, ulei de pește, fosfat di-calciu.
Compuși analitici: proteine 44%, conținut de conținutul de grăsimi 6,5% anorganic de 12,9%, fibre 4,9%.
Aditivi / kg vitamină A (E 672), 28000 UI, C 210 mg, vitamina D3 (E 671), 2100 UI; Coloranți: astaxantin 50 mg; oligoelemente E 1 (Fe) 33 mg, E 3 (Co) 0.24 mg E 5 (Mn) 43 mg, 6 E (Zn) 42 mg; antioxidanți.
Rație: hraniti de două ori pe zi.. Nu îndopa peștii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products