Juwel Filter Bioflow Super

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 27 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 27 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 5,40 lei.


Produs nou

Pentru acvarii de pana la 100l.

La comanda in 10 zile lucratoare.

270,00 lei

Filtrul de volum mare asigură de întreținere reduse , împreună cu acces ușor la toate mass-media , fără a fi nevoie să scoateți filtrul din acvariu . Pompele noastre Bioflow sunt proiectate pentru a asigura eficacitatea sistemului de filtrare prin furnizarea de un flux lent adecvată de apă prin intermediul mass-media de filtrare . Datorită volumului mare de material de filtrare , acest flux asigură un filtru foarte eficient , ceea ce duce la apa limpede precum cristalul .

Principiul curent bipolară face posibilă obținerea diferitelor viteze de curgere înJUWEL Bioflow Super . Pentru filtrarea mecanică și chimică în partea superioară a filtrului , o viteza de curgere relativ rapidă este deosebit de util . O viteză de curgere mai lentă , pe de altă parte , este utilă în partea inferioară a filtrului , pentru a asigura dezvoltarea optimă a bacteriilor anaerobe , care sunt vitale pentru filtrarea biologica .

Filtre Bioflow sunt de asemenea compatibile pentru utilizare cu încălzitoare JUWEL , care sunt perfect integrate în circulație de apă , asigurând o distribuție uniformă a căldurii prin toate zonele din acvariu .
specificație
Max . Volumul de apă dulce Aquarium : 100 l
Max . Volumul acvariu marin : 100 l
FILTER
Tip filtru : Filtru intern
Putere pompa de filtru în l / h : 400 l / h
Filtervolume în l : 1,25 l
Consumul de energie filtru : 5 W
Incl . Mediu de filtrare : Da
DIMENSIUNI
Lățime ( de la stânga la dreapta ) în cm : 10,5 cm
Adâncime ( din fata in spate ) in cm : 10,2 cm
Înălțime ( de jos în sus) în cm : 33,9 cm
Echipament : Pol Pad
burete de carbon
Nitrax 3.0
Burete fin 3.0

Related Products