Aquavitro Propel

Share this

Acest produs nu genereaza puncte de loialitate.


Produs nou

Pe Stoc.
Se comanda doar telefonic.

Numai online

350ml

descriere

Fierul este imobil in plante , ceea ce înseamnă că plantele nu pot livra de fier din frunze vechi la cele noi . Prin urmare , simptomele de deficit apar în primul rând pe frunze noi sau tineri . Pentru ca plantele folosesc de fier pentru a produce clorofila , o lipsă de rezultate de fier în cloroza , sau ingalbenirea , a frunzelor tinere . Tulpini pot apărea , de asemenea, scurte si subtiri . În cazul în care deficitul este severă și prelungită , fiecare frunză nou apare mai deschis la culoare decât frunze precedent .

propulsarea ™ este un ( 10,000 mg / l ) sursa concentrata de fier feros . Acest fier feros este un amestec de ușor disponibile și de timp -lansat fier .

Dacă fierul este furnizată sub formă ferică ( Fe3 + ) , atunci acesta trebuie să fie redusă cuplanta la forma feros ( Fe2 + ) înainte de a putea fi utilizate . Acest proces de conversie ( cunoscut sub numele de reducere ) necesităplanta să consume energie fiziologică . propulsa ™ oferă fier deja în forma feroasă sporind astfel utilizarea de fier . În plus , propulsarea ™ conține un agent de reducere , care ajută la conversia orice fier prezentă ( cum ar fi fierul din substrat ) în formă feroasa .

Related Products