Aquavitro Synthesis

Share this

Acest produs nu genereaza puncte de loialitate.


Produs nou

Pe Stoc.
Se comanda doar telefonic.

Numai online

350ml

descriere

Azotul este unul dintre cele trei elemente nutritive macro ( NPK ) cerute de plante . Este o componentă de proteine și acizi nucleici . Azotul este mobil în plante . Acest lucru înseamnă că plantele distrag aceste substante nutritive din frunzele mai vechi in frunze noi . Astfel , simptomele de deficit apar în frunze mari prima data. Simptome ale deficientei de azot includ cloroza , creștere lentă și plante mici , pipernicite , cu sisteme mari de rădăcină .

Azotul vine într -o varietate de forme ( nitrat , amoniac , uree ) . În timp ce plantele pot utiliza toate cele trei forme forma care este preferat variază în funcție de specie . Astfel, suplimentele de azot provenite numai de la un singur formular ( nitrați ), nu va fi la fel de eficient ca un supliment care oferă toate cele trei forme .

sinteza ™ este un ( 32.000 mg / LN ) sursa de azot concentrată . Sinteza ™ este unic prin faptul că oferă azotului în toate cele trei forme . Aproximativ 50 % dinazot în sinteza ™ este derivat dintr-o sursă organică ( uree ) , în timp cerestul de azot se desparte la aproximativ 25 % în fiecare din azotat și surse amoniacale .

Atunci când este utilizat cu supliment de fosfor aquavitro lui , activa ™ , la aceeași doză ( 7 mL/250 galoane SUA ), ambele produse ofera azot și fosfor într- o 05:01 N : raportul P .

Related Products