Elos Fase1 Iron

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 8 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 8 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,60 lei.


Produs nou

La comanda in 10 zile lucratoare.

85,00 lei

Fase1 -  fertilizant lichid pe bază de chelate Iron

ELOS Fase 1 este "inima" gamei - un aditiv pe bază de Fier care conține, de asemenea, un amestec din mai multe elemente cheie micro esențiale pentru creșterea plantelor acvatice. Este un fertilizator cu eliberare lentă pe bază de fier chelat (Fe-EDDHA, Fe-DTPA, Fe-EDDCHA) și microelemente (bor, zinc, molibden, mangan etc.) activi într-o gamă largă de pH (de la pH 4 la pH 9).
Este de la sine, un îngrășământ COMPLETE care ar putea fi utilizate, de asemenea, singur, ca un îngrășământ de înaltă calitate, sau în combinație cu alte componente ale sistemului Fertilizarea ELOS.

Caracteristici principale:

nu modifică stabilitatea ionic al apei acvariului "
Mare eficacitate
formulat folosind înaltă eficiență, de înaltă stabil chelate Irons
ofera rezultate vizibile în cel mai scurt timp
Când acvariu este dens plantat, în cazul în care CO2 este implementat precum atunci când se folosește lumină puternică, vă sugerăm utilizarea combinată a ELOS Fase2, K40 și Rigenera.

Notă: În cazul utilizării de plante roșu, vă sugerăm utilizarea Extra1 o dată pe săptămână în schimbul de Fase1 (doze regulate). Extra1 va crește pigmentarea clorofilă și de a spori pigmentare roșu.

Related Products