Tropica Plant Growth Premium Fertiliser

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 41 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 41 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 8,20 lei.


Produs nou

Acest produs nu este disponibil.

26,78 lei

Conține fier, mangan si substante nutritive micro vitale
Nu conține azot și fosfor
Potrivit pentru acvarii cu câteva sau cu creștere lentă plante și mulți pești

Modul de utilizare a produsului
Premium îngrășăminte se adaugă în fiecare săptămână, atunci când schimbarea apei. Un balon este folosit pentru a asigura o dozare precisă. Îngrășământul este forțat în sus, în camera de îngrășământ printr-o singură apăsare pe balon. Vă recomandăm 5 ml per 50 L de apă pe săptămână, dar recomanda ca acest lucru este stabilit în conformitate cu cerințele de plante. De exemplu, frunze de lumina indica de multe ori lipsa de hrana, dar poate fi, de asemenea, ca urmare a creșterii săraci. Echinodorus bleheri este un exemplu tipic de lipsa de micro-nutrienti. Regulat de dozare cu Premium îngrășăminte poate restaura frunze verzi si luxuriante. Rețineți, totuși, că Premium îngrășăminte este un îngrășământ și nu un medicament pentru moarte plante.

Se recomandă ca minimum 25% din apa acvariu este schimbat la fiecare doua saptamani. În cazul în care se produce o creștere nedorită alge, atunci vă recomandăm creșterea frecvenței schimbare de apă (până la 50%) și plantarea waterplants suplimentare de creștere rapidă, cum ar fi Hygrophila, Vallisneira și Egeria.

 

Related Products