Tropica Plant Growth Specialised Fertiliser

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 41 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 41 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 8,20 lei.


Produs nou

Acest produs nu este disponibil.

26,78 lei

Conține azot și fosfor de crestere rapida si plante exigente
De asemenea, conține fier, mangan si substante nutritive micro vitale
Potrivit pentru acvarii cu multe și cu creștere rapidă de plante
Modul de utilizare a produsului
Ingrasaminte de specialitate ce se adaugă în fiecare săptămână, atunci când apa este schimbat. Vă recomandăm 5 ml per 50 L de apă. Cu toate acestea, am recomandat ca acest lucru este stabilit în conformitate cu cerințele de plante. Specializate îngrășăminte conține, în plus față de micro-nutrienti, toate macro-substante nutritive esentiale.Îngrășământ este deosebit de adecvat în cazul în care plantele afișa o lipsă de nutriție. Cu toate acestea rețineți că, dacă creșterea algelor începe, specializat fertilser va promova această creștere.

Specialitate îngrășăminte conține azot (N) și fosfor (P). Prin urmare, dozaj trebuie să fie adaptate la ratele de absorbție de plante, pentru a evita creșterea algelor nedorite. În cazul în care semne de creștere a algelor dezvolta, se reduce doza cu 50% și de a crește apa schimbare de frecvență de 50%. Schimbarea apa nu numai că reduce concentrația de nutrienți în apă, dar, de asemenea, elimină sporii de alge, resturi și alte elemente acumulate din apa acvariu.

Related Products