Caridina dennerli

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 3 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 3 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,60 lei.


Produs nou

La comanda in 10 zile lucratoare. Plata anticipat.

36,00 lei

Descriere: Crevetii Caridina Dennerli sunt "dificili" pentru pastrarea in parametrii specifici de apa. Puteți să-l păstrați în viață sau sa-l inmultiti în aproape orice apă dura, dar pentru cele mai bune conditii vă rugăm să consultați parametrii de apă de mai jos. Acesta este, de asemenea, creveți sunt foarte timizi și vor fi cel mai bine în număr mare, numai atunci creveții vor deveni suficient de curajoși pentru a ieși din ascunzatori. Creveții sunt foarte sensibili și pot muri de stres în timpul transportului sau de scăderea bruscă a temperaturii.
Aspect: Culoare roșie foarte intensă, cu puncte albe. Unele specimene pot diferi în intensitatea roșie depinde de starea de spirit și de gene.

Alimentație: Omnivori cu majoritatea conținutului de legume. Supraîncărcarea proteinelor poate provoca probleme de sănătate. Foarte puțină hrană necesită acest shimp se va hrăni mai ales pe microfloră sau microalgă, dar va accepta și alimentele clasice de creveți când alte alimente sunt scumpe.

Reproducere: Este o specie foarte bună de inmultit odată  ce este stabila, iar parametrii de apă sunt corecti. Femeile vor purta aproximativ 15-20 de oua timp de 3-4 saptamani. După această perioadă, se vor elibera creveți complet dezvoltați.

Acvariu: Alți colegi de acvariu pentru creveți din Sulawesi. Poate fi încercat cu pești mici, care pot tolera PH înalt, dar nu se recomandă.

Dimensiuni: Masculi 1.5-2cm Femele 2-3cm

Dimensiunea acvariului: minim 12-14L, 30-60L recomandat

Dificultate: Avansat, Expert

Parametrii apei: grade 24-28C, domeniul PH 7.5-8.5, TDS 100-120, GH5, KH2