Limnopilos naiyanetri

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 punct de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,20 lei.


Produs nou

La comanda in 10 zile lucratoare. Plata anticipat.

15,00 lei

A fost descoperit in Thailanda, are doar 10 mm în dimensiune si este ideal pentru acvarii de apa dulce nano pana la 10 L. 

El se hraneste cu cele mai fine particule de produse alimentare sub forma de plancton de pe plante. Din pacate el este o sursa de hrana pentru raci si nu e recomandat a fi tinuti impreuna. Poate socializa cu shrimpii pitici, racii pitici, dar uneori acestia din urma il considera hrana vie. 

În habitatul lui natural, micro crabul traieste in plantele plutitoare, radicinile zambilelor de apa sau tufisurile de la radacinile plantelor. 

Acesti crabi de apa dulce au o viata exclusiv acvatica, iar în acvarii par a se adapta fara dificultate, cateodata preferand lemnul plantelor plutitoare. 

Dezvoltarea lui e maxima cand carapacea atinge 1 cm. 

Ca alimente se pot folosi JBL NovoCrabs, spirulina tablete alimentare sau alimentele comerciale cu un continut ridicat de legume. 

Conditii de crestere: se pot adapta la 26-28 grade C, dar prefera 22-25 grade. PH 6,2-7,5, GH 4-15 

Inmultirea lor s-a facut la un PH de 7,2 o duritate totala de 12, nitriti si nitrati zero. Micro crabul face parte din tipurile de nevertebrate care se reproduc prin larve de apa dulce. Aceasta inseamna ca mama produce dupa o perioada de gestatie de cateva saptamani pana la 70 larve. Aceste larve nu au nevoie apa salmastra sau apa de mare pentru o perioada, ele se dezvolta in apa dulce. Larvele mananca alimente de pe filtre asa ca se recomanda utilizarea de filtre de burete alimentate cu aer. Larvele trebuie sa fie hranite cu alge. 

micro spider crab

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: